+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Opticien in de regio Utrecht Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Ritmeester Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een uitdaging waar je samen gaat werken met een gezellig, hecht en vakkundig team? Waar je gaat werken met mooie producten en je klanten op een persoonlijke manier kan helpen? Dan maken wij graag kennis met jou!


Organisatie

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1925, is deze optiekwinkel al bijna 100 jaar een begrip in de regio Utrecht. Het vakkundige team bestaat uit 3 gepassioneerde collega’s, die dagelijks streven naar de hoogste kwaliteit en klantenservice. De winkel is modern ingericht en er worden de mooiste collecties gepresenteerd als o.a. Mykita, Lunor en Tom Ford. Naast optiek is er ook een grote contactlenspraktijk waar zij werken met een groot assortiment van (maatwerk) contactlenzen. Er zijn 2 refractieruimtes waar de modernste apparatuur tot jouw beschikking staat.


Functie

Als opticien ben jij dé specialist die de klanten verder helpt. Met een afgerond mbo-optiek diploma voer je oogmetingen uit volgens de kwaliteitsnormen. Je geeft deskundig advies bij het selecteren van een nieuwe bril en bijpassende glazen. Je voert ook diverse administratieve taken uit, zoals het invoeren en plaatsen van bestellingen. Werkplaatswerkzaamheden, zoals het slijpen van brillenglazen en reparaties uitvoeren, behoren ook tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast zorg je voor de afstelling en levering van brillen, handel je kassatransacties af en neem je de telefoon aan.


Jouw profiel
  • Je beschikt over een mbo-optiek diploma;
  • Je hebt een goed gevoel voor mode en je werkt graag met mooie producten;
  • Je werkt graag samen met een professioneel, gezellig en betrokken team;
  • Je bent leergierig en je bent altijd up to date over de nieuwste ontwikkelingen in de optiekbranche;
  • Parttime of fulltime beschikbaar;
  • en is werken op zaterdag voor jou geen probleem.
Aanbod

Hier krijg je niet alleen een uitdagende en gevarieerde functie binnen een groeiende organisatie, maar krijg je ook de kans om jezelf verder te ontwikkelen in een professionele werkomgeving, met leuke collega’s en prachtige producten. Naast een aantrekkelijk salaris bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding, een pensioenregeling en regelingen voor eigen aankopen. De functie kan zowel parttime als fulltime worden ingevuld, en zijn de werkdagen (m.u.v. zaterdag) in overleg in te vullen.

Ben jij gek op je vak en enthousiast geraakt na het lezen van deze vacature? Aarzel dan niet en reageer! We kijken ernaar uit om van je te horen!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in