+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Opticien (parttime/fulltime) Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lens Utrecht

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 16 - 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij ons vind je een leuke baan als opticien, of je nu parttime of fulltime wilt werken. Ook als je nog leert, ben je welkom. Je werk is niet alleen opticien zijn, maar ook aan de balie staan, in de winkel werken en administratief bezig zijn. Je helpt klanten met brillen en lenzen, legt uit hoe ze die moeten gebruiken en repareert en bestelt brillen. Je werkt op vaste dagen, één daarvan is in het weekend. Je team wacht op je in het centrum van Utrecht, dichtbij de Dom. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar parttime of fulltime opticien die langdurig bij ons aan de slag wil. Bent u nog in opleiding? Ook dan kunt u bij ons terecht!

Werken bij Lens is afwisselend en variërend. Naast het werk als opticien, is het voor een deel balie- en winkelwerk en administratief werk. Een behoorlijk deel van uw werk bestaat uit het het uitvoeren van refracties, adviseren en instrueren van klanten over de juiste visuele hulpmiddelen en hoe daar mee omgegaan dient te worden. Ook met monteren en repareren en bestellen van glazen behoren tot uw werkzaamheden.

Werkdagen zijn van maandag t/m zondag tussen 09.00 -18.00 uur. U krijgt vaste werkdagen die in overleg met u worden bepaald, eén daarvan is een weekenddag.

Waar komt u te werken?
Lens is een particuliere optiekzaak met 10 winkels en meerdere ziekenhuispraktijken. U komt te werken in het bruisende centrum van Utrecht, vlak bij de Dom! U krijgt een warm ontvangst door ons fijne collega's bestaande uit verkoopmedewerkers, opticiens en optometristen.

Gevraagd

U dient in het bezit te zijn van een MBO diploma optiek. U dient op een basisniveau administratieve vaardigheden te kunnen doen (lenzen bestellen et cetera) en dus het Nederlands goed te kunnen spreken en schrijven. U moet in een team kunnen samenwerken en binnen een team kunnen communiceren (feedback kunnen geven en ontvangen). U dient in ieder geval een basiskennis te hebben van computers en met regelmaat trappen te kunnen lopen.

Salaris

Beloning gaat bij ons op basis van vaardigheden en inzet. Hoe meer u zich ontwikkelt en hoe meer u kan, hoe hoger uw salaris wordt. Hoe beter u bent in uw werk, hoe beter wij betalen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in