+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures
15 dagen geleden geplaatst | 6x bekeken

Next Career Utrecht Talent&Pro

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Talent&Pro

Talent&Pro
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • 40 uur
 • Vast contract
 • Medior/Senior
 • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Je carrière in een stroomversnelling brengen met boeiende opdrachten én bijscholing op het gebied van business change management, data, IT en het actuariaat? Dan is NEXT Career zeker wat voor jou. Met dit programma bieden we professionals met ervaring binnen de financiële dienstverlening en detachering meer. Meer verdieping, meer kennis, meer uitdaging, meer plezier. Kies je voor ontwikkeling in elke fase van je carrière, dan kies je voor NEXT Career.

Wij
 • Salaris afhankelijk van kennis, ervaringen en opleidingen. Naast een vast salaris tot wel €5.497,74 (incl. vakantiegeld) zijn er nog meer verdienmogelijkheden in ons hybride model.
 • Flexibel mobiliteitsbudget: kies of switch tussen leaseauto, leasefiets, NS Business Card of uitbetaling
 • Een jaarcontract met uitzicht op verlenging of vast
 • Onbeperkt ontwikkelen met een carrièrecoach en uitgebreide opleidingsmogelijkheden
 • Toffe opdrachten bij toonaangevende organisaties zoals KPN, Eneco, Achmea, Univé, A.S.R., Rabobank en Allianz
De Uitdaging

De wereld verandert. En veel van onze opdrachtgevers veranderen mee. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Want hoe neem je teams mee in noodzakelijke technische, procesmatige of gedragsveranderingen? Hoe richt je systemen opnieuw en slimmer in? Hoe gebruik je data om je dienstverlening te verbeteren? Bij NEXT Career worden deze uitdagingen jouw uitdagingen. Als specialist, technicus of (verander)manager van de toekomst ben je klaar voor die toekomst. Met jouw energie en drive maak je impact voor opdrachtgevers binnen de hele financiële dienstverlening en ver daarbuiten.

Met NEXT Career helpen we jou daar als volgt bij:

 • Een onboarding op maat, inclusief kennismaking met de directie, lunch met jouw unit en een DISC-workshop
 • Een breed aanbod aan opdrachten op het gebied van business change management, data, IT en actuariaat
 • Opleidingen die aansluiten bij jouw ambities en opdrachten

Tegelijkertijd ben je bij Talent&Pro onderdeel van een hechte community. Van starters tot senior consultants. Je leert, netwerkt en deelt ervaringen met elkaar. En voor extra een-op-een advies of hulp bij praktische of complexe carrièrekwesties schakel je snel met je eigen People Manager.

Werken en blijven bijscholen met NEXT Career

NEXT Career is voor professionals met ervaring die op zoek zijn naar extra uitdaging. Professionals die een stapje hogerop willen en ook graag investeren in hun toekomst. NEXT Career stelt onze succesformule van werken en opleiden geheel tot jouw beschikking. Passende opdrachten op het gebied van business change management, data, IT of het actuariaat gecombineerd met management-opleidingen of die LEAN Black Belt certificering die al een tijdje op jouw wishlist staat. NEXT Career biedt de tools die jij nodig hebt om snel stappen te maken als professional.

Gave opdrachten bij NEXT Career

NEXT Career is gericht op veranderaars en verbeteraars. Professionals met (operationele) ervaring die impact willen maken op een ander niveau. Bijvoorbeeld als PMO’er, product owner, projectmanager, business analist, procesmanager, data analist/scientist of actuaris. Met NEXT Career is vastroesten nooit een risico. Want na elke opdracht bekijk je het actuele aanbod bij onze klanten en oriënteer jij je op opleidingen waarmee ook jij jezelf verbetert. Dat doe je samen met je People Manager en Account Manager. En dan: intake en zo snel mogelijk starten met je next step. 

Jij
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring (business change management, data, IT of actuariaat)
 • Flexibel, leert snel en vindt het fijn om regelmatig van team en werkplek te wisselen
 • Communicatief sterk, oplossingsgericht, analytisch sterk en werkt graag slim en efficiënt
Solliciteren

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: een kennismaking! Solliciteer en vertel ons meer over jouw ambities. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij .Bedrijfsomschrijving

Sinds 1999 detacheert Talent&Pro hoogopgeleide Talenten en Professionals bij banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het actuariaat. Inmiddels heeft Talent&Pro ruim 1000 medewerkers in dienst. Centraal in onze organisatie staat de persoonlijke ontwikkeling van onze collega's. Talent&Pro heeft een informele cultuur, waarin we hard werken afwisselen met ontspanning, zoals tijdens onze skitrip, beachvolleytoernooi of één van onze vele feesten!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in