+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Verkoopadviseur (parttime) bij AutoUnit in Utrecht Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

AutoUnit

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
AutoUnit

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Als Verkoopadviseur in een team dat houdt van mooie automerken zoals Tesla en Audi, is jouw taak klanten blij maken en zorgen dat ze de perfecte auto vinden. Je werkt met een jong en energiek team. We vinden het belangrijk dat je goed bent in wat je doet en altijd je best doet. Je leert ook over hoe je auto's online kunt verkopen. We helpen je om nog beter te worden in je werk. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Verkoopadviseur (parttime) ben jij vol enthousiasme, ondernemend en barst je van energie. Jouw interesse gaat uit naar merken zoals Tesla, Land Rover, Porsche, Audi, BMW en Volkswagen. Je bent gedreven om klanten op een vriendelijke en doortastende manier te benaderen en bovendien heb jij altijd de vaardigheid om de deal te sluiten. Je maakt deel uit van een jong en dynamisch verkoopteam, waarbij resultaatgerichtheid hoog in het vaandel staat en je een hands-on mentaliteit hebt. Naast het succesvol verkopen van auto's focus je ook op de online strategieën en presentaties van deze voertuigen. Samen met ons zorg jij ervoor dat jouw maximale potentieel ten volste wordt benut.

Gevraagd

Om een succesvolle Verkoopadviseur / Verkoper te zijn, is het belangrijk dat je al ervaring hebt in dit vakgebied. Bij voorkeur binnen de Automotive sector, maar dit is geen vereiste. Daarnaast dien je te beschikken over minimaal MBO+ werk- en denkniveau en heb je een klant- en resultaatgerichte instelling. Jij wordt gekenmerkt door jouw betrouwbaarheid, eerlijkheid, commercieel inzicht en teamgeest. Bovendien weet je als geen ander hoe je een sterke band met de klant kunt opbouwen en kun je op de juiste manier voldoen aan hun behoeften, zonder daarbij het belang van winst, omzet en klanttevredenheid uit het oog te verliezen!

Aanbod

Bij AutoUnit werken brengt jou in het hart van een bruisend en energiek team, waar je deel uitmaakt van een bedrijf en showroom vol prachtige producten. Bovendien kun je rekenen op een aantrekkelijk salaris (inclusief eventuele bonussen), ruim voldoende verlofdagen, een auto en telefoon van de zaak, en een boeiende parttime functie die niet alleen leuk is maar ook uitdagend.
Het salaris dat je ontvangt als 1e autotechnicus wordt in overleg met jou bepaald. Hierbij kijken we naar je opleiding en werkervaring, maar houden we vooral rekening met jouw meerwaarde!

Bedrijfsomschrijving

Wil jij werken bij het autobedrijf van de toekomst? Bij AutoUnit ga je aan de slag binnen een jong en dynamisch team waar je de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen. AutoUnit heeft een splinternieuw pand gebouwd aan de A2 bij Utrecht en heeft een van de grootste overdekte showrooms van Nederland. Met ruim 400 auto’s hoef jij je nooit te vervelen en zijn er tal van uitdagingen. Naast de verkoop heeft AutoUnit een hypermoderne werkplaats, spuiterij en poetscentrale. Bovendien is de hele vestiging klimaatneutraal en is duurzaamheid in alle processen doorgevoerd. Je werkt samen in een team van gedreven collega’s in een vestiging waar hard gewerkt wordt en ook onderling veel plezier wordt gemaakt. Kortom, het bedrijf waar jij wilt werken!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in