+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Junior Verkoopadviseur bij AutoUnit in Utrecht Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

AutoUnit

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
AutoUnit

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Junior Verkoopadviseur krijg je de kans om te schitteren in de wereld van autoverkoop. Je werkt met topmerken zoals Tesla en Porsche. In het team leer je alles over het verkopen van auto's en hoe je klanten blij maakt. Je mag ook helpen met dingen zoals social media en zorgen dat de showroom er mooi uitziet. Je wordt goed begeleid en kunt veel leren, zowel in de showroom als online. Een mooie kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien in je werk. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Als Junior Verkoopadviseur ben jij vol enthousiasme, avontuurlijk en barst je van energie. Jouw talent voor verkoop schittert in de rol van productgenie, waarbij je merken als Tesla, Land Rover, Porsche, Audi, BMW en Volkswagen moeiteloos uitdraagt. In het verkoopteam krijg je alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen; van het hartelijk verwelkomen van klanten tot het afronden van de deal, de levering en de nazorg. Naast het verkopen van auto's draag je ook zorg voor gerelateerde verkoopactiviteiten zoals een sociale mediastrategie, showroomhygiëne en het professioneel presenteren van auto's, zowel offline als online. Gedurende dit leerproces word je bijgestaan door ervaren verkopers en krijg je volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien tot een verkoopspecialist die zowel briljant presteert in de showroom als op digitale platformen.

Gevraagd

Voor een echte kanjer zoals jij, is succes niet zomaar iets wat je toekomt. Nee, nee, om écht te slagen, verwachten wij van jou een achtergrond die commercieel kleurt. Het maakt niet uit of dit voortkomt uit een commerciële opleiding die je hebt gevolgd of dat je al wat sales-ervaring hebt opgedaan. Wat écht belangrijk is, is dat jouw denkkracht en werklust van MBO+ niveau zijn en dat je een liefhebber bent van auto's en de kunst van het contact leggen met mensen. Daarnaast dien je te beschikken over sterke sociale vaardigheden en vlotte communicatieve skills. Een hands-on mentaliteit heb jij natuurlijk als geen ander in huis! Vergeet niet dat klantgerichtheid als adem voor het verkoopproces is; jouw blik blijft altijd gericht op het behartigen van commerciële belangen zonder los te laten wie je werkelijk bent: eerlijk en oprecht. Als kers op de taart zoek jij naar een flitsende en prikkelende commerciële baan waarin jij jezelf volledig kunt ontwikkelen bij een schitterend, uniek en toonaangevend bedrijf in de autobranche.

Aanbod

Werkzaam zijn bij AutoUnit houdt in dat je deel uitmaakt van een dynamisch en jeugdig team. Bovendien krijg je de gelegenheid om te werken binnen een buitengewoon bedrijf en showroom, waarbij prachtige producten centraal staan. Daarnaast bieden wij diverse mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling tot verkoopspecialist. Hierbij ontvang je een aantrekkelijk salaris, eventueel aangevuld met provisie. Verder geniet je van meer dan voldoende vrije dagen en een plezierige en uitdagende functie die op jou wacht.
Het salaris dat je ontvangt als magazijnmedewerker wordt in overleg met jou bepaald. Hierbij kijken we naar je opleiding en werkervaring, maar houden we vooral rekening met jouw meerwaarde!

Bedrijfsomschrijving

Wil jij werken bij het autobedrijf van de toekomst? Bij AutoUnit ga je aan de slag binnen een jong en dynamisch team waar je de ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen. AutoUnit heeft een splinternieuw pand gebouwd aan de A2 bij Utrecht en heeft een van de grootste overdekte showrooms van Nederland. Met ruim 400 auto’s hoef jij je nooit te vervelen en zijn er tal van uitdagingen. Naast de verkoop heeft AutoUnit een hypermoderne werkplaats, spuiterij en poetscentrale. Bovendien is de hele vestiging klimaatneutraal en is duurzaamheid in alle processen doorgevoerd. Je werkt samen in een team van gedreven collega’s in een vestiging waar hard gewerkt wordt en ook onderling veel plezier wordt gemaakt. Kortom, het bedrijf waar jij wilt werken!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in