+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hilversum.
Laad meer vacatures

Verkoopadviseur Hilversum

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Liefhebber HR

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 2.700 p/m

Vacature in het kort

Toe aan een nieuw avontuur in de verkoop met je liefde voor muziek? Deze kans is voor jou! Je krijgt een jaarcontract, een vast salaris, bouwt aan je pensioen en combineert werk met je hobby. Je leert nog meer over muziek door pianoles. In deze functie help je klanten bij het vinden van het perfecte muziekinstrument. Je werkt in een gemoedelijke en professionele sfeer waar persoonlijke groei belangrijk is. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat bieden wij?

Ben jij toe aan een nieuw avontuur in de verkoop en zou jij  straks het team willen komen versterken met jouw liefde voor muziek en jouw klanten? Woon je in Midden Nederland? Dan is dit een kans die je moet pakken.

Meer info? mail dan via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Als je wordt aangenomen krijg je;

  • gelijk een jaarcontract aangeboden.
  • een vast salaris dat zal liggen tussen de € 2.300,- en € 2.700,- bruto per maand (in overleg te bepalen).
  • 25 vakantiedagen
  • Je bent beschikbaar 32-40 uur
  • je bouwt ook gelijk aan je pensioen via het Pensioenfonds voor de Detailhandel
  • en natuurlijk de combinatie van jouw favoriete werk, verkopen, en jouw hobby, muziek maken.
  • pianoles
Wat doe je als verkoopadviseur piano`s

Weet jij als ervaren retailverkoper de juiste toon te vinden om de klant een prima advies te geven? En je weet dat valsspelen en vals spelen niet tot de juiste harmonie leidt? Nou, dit is dan mogelijk dé baan voor jou. Als jij tenminste, naast jouw ervaring als verkoper, ook nog een (goede?) pianist/toetsenist bent. Jawel, een baan bij een toonaangevende muziekwinkel, specialist in toetsen. Hun product- en verkoopspecialisten zullen uitgebreid de tijd nemen om jou in te werken en verder op te leiden tot specialist, zodat ook jij klanten kunt helpen met het vinden van de perfecte match, of dat nou een (digitale) piano, synthesizer of keyboard is. 
 

Je hoeft zeker geen pianovirtuoos te zijn, maar het kunnen spelen van piano is wel een vereiste. Daarnaast gaat het erom dat de klant een zo goed en eerlijk mogelijke indruk krijgt van een instrument en een klik voelt met een instrument. Je demonstreert enthousiast, maar daarbij blijf je wel de reactie van de klant peilen.
Je komt klanten tegen die beginner zijn maar ook de meer ervaren pianisten die zonder probleem een prelude van Chopin uit de vingers krijgen. Jij  moet je daartussen flexibel en comfortabel kunnen bewegen. Het juiste advies kunnen geven is waar het hier om gaat. 
Interesse in de laatste ontwikkelingen, je deze eigen maken, meedenken over (online) marketingacties... Kortom, een echt veelzijdige en heel interessante baan. Wel fulltime en je werkt 5 dagen, flexibel in overleg in te delen, van maandag t/m zaterdag (hierbij is de zaterdag goed voor 50% van de week omzet).

Belangrijk is dus dat jij in de commercieel bent, maar ook enthousiast, oplossingsgericht, nauwkeurig en jij dient te passen in een professionele en formele cultuur.  Je kan piano spelen en je hebt een algehele muzikale affiniteit, bijvoorbeeld opgedaan met een ander instrument. Met deze muzikale feeling ga jij bij dit bedrijf op pianoles. Je wordt dus klaargestoomd om op alle piano's de juiste toon te kunnen aanslaan.


Bij wie zou jij terechtkomen?

Onze opdrachtgever is een landelijk bekende en gerenommeerde muziekhandel. Dé specialist in digitale piano’s, akoestische piano’s & vleugels, orgels, keyboards, stage piano’s en synthesizers van alle bekende merken én eigen merken. Zij hebben ook een eigen reparatieafdeling voor o.a. piano & vleugel revisies. Ook korte- en lange termijn verhuur en een transport- en verhuisdienst behoort tot hun servicepakket. Liefhebbers en professionele artiesten weten de weg naar dit bedrijf al jaren te vinden. Jij hebt dus een reputatie hoog te houden.


Bedrijfscultuur

Een paar steekwoorden die eigenlijk genoeg zeggen; gemoedelijk, no-nonsense, punctueel, vooruitstreven en zeker professioneel en betrokken. De klant staat te allen tijde centraal. Ook is er veel aandacht voor de persoonlijke groei van de medewerkers. Trainingen en cursussen. Een open en directe communicatie is normaal.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in