+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Leerling Betonboren Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dikkerboom Betonboringen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Min. € 16,56 p/u

Vacatureomschrijving

Zit er beton of steen in de weg? Jij lost het op!
Dikkerboom Betonboringen BV is al ongeveer 40 jaar actief als betonboorbedrijf. Bijna alle collega's die bij ons werken, zijn ooit als leerling betonboringen bij ons binnen gekomen. Heb jij zin om hard te werken en een mooie cariere met een hoop groeimogelijkheden te starten? Neem contact met ons op om jouw avontuur te beginnen!

De werkzaamheden van een betonboorder zijn zeer uiteenlopend; Denk bijvoorbeeld aan een afvoerpijpje die door een fundering moet komen. Wij komen op aanvraag van de uitvoerder langs om een gat te maken met de gevraagde diameter, zodat de afvoer door de fundering geleidt kan worden. Stel dat er treinrails moet worden verlegd, dan komen wij langs om bestaande ankers uit te boren en nieuwe ankers te plaatsen. Op deze manier kan het spoor weer worden vastgelegd op de nieuwe plek. Wil de opdrachtgever van zijn enkele deur naar buiten twee openslaande deuren maken? Dan komen wij langs om een deel van de muur weg te zagen, zodat het grotere kozijn geplaatst kan worden. Ook sleufwerk om elektra weg te werken in de muur, koppen snellen om de heipalen op hoogte te krijgen en detectielussen in parkeergarages kunnen wij verzorgen.

Als jij bij ons komt werken krijg je intern een opleiding. Je zult drie maanden met een leermeester op pad gaan naar diverse bouwlocaties. Van grote nieuwbouwprojecten tot particuliere renovaties. Daar zul je leren om gaan met opdrachtgevers, machines en collega's, zodat jij klaar gestoomd wordt om na die drie maanden een eigen bus met volledig machinepark te krijgen. De drie maanden die daarop volgen ga jij laten zien dat je alles wat je geleerd hebt ook zelfstandig in de praktijk kan brengen. Als het eerste half jaar erop zit en jij hebt laten zien dat je volledig zelfstandig bent, wordt er een nieuw contract opgemaakt om je te belonen als zelfstandige collega.


Gevraagd

Jij weet wat het is om hard te werken en vindt dat heerlijk. Je bent graag onderweg, werkt het liefs in de buitenlucht en je bent er om oplossingen te bieden aan opdrachtgevers. Je hebt een MBO+ denkniveau, waarbij je problemen begrijpt en kan omzetten in acties om de uitdagingen op te lossen.

Bij Dikkerboom is het vrij simpel. Kunnen wij op jou bouwen? Dan kan jij op ons bouwen.

Salaris

Min. € 16,56 p/u
Per maand is dit ongeveer €2.850. Afhankelijk van jouw ervaring in de bouw kan het startsalaris meer zijn.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in