+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Docent Nederlands en rekenen gezocht MBO niveau 2F Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hair Kappersopleiding

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 10 - 14 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan / Vast contract

Vacatureomschrijving

Wij zijn Hair Kappersopleiding, een door het ministerie van OCW erkende MBO-opleiding waar onze MBO-leerlingen kleinschalig worden opgeleid in een fijne en veilige ambiance tot uitstekende Allround hairstylisten. Hair Kappersopleiding is een niet-bekostigde MBO-opleiding, hierdoor vallen we onder het private onderwijs. Als particuliere opleiding hebben we meer vrijheid in de inrichting van onze MBO-opleidingen en daar maken we graag gebruik van. Onze opleidingen zijn persoonlijk, kleinschalig (gemiddeld 6-8 leerlingen per groep) en praktijkgericht ingericht. We kennen onze deelnemers goed en begeleiden ze intensief. De leeftijd van onze deelnemers varieert gemiddeld tussen de 15 en 21 jaar.

We zijn op zoek naar iemand die onze MBO-leerlingen les kan geven in Nederlands (niveau 2F), rekenen (niveau 2F) en loopbaan en burgerschap. Onze doelgroep bestaat uit enthousiaste jongeren die de ambitie hebben om kapper te worden; zij ervaren vaak wat meer uitdaging bij de verplichte theorievakken. Onze leerlingen zijn praktijkgericht en geven de voorkeur aan hands-on activiteiten. Daarom zoeken we iemand die betrokken is en een vertrouwde omgeving kan bieden. Als docent krijg je de ruimte om op creatieve wijze begeleiding te bieden en les te geven. Omdat de theorievakken slechts een deel van onze MBO-opleiding vormen, hebben we geen fulltime positie beschikbaar. We zoeken dus iemand die naast zijn/haar huidige baan een boeiende uitdaging zoekt, of iemand die juist wat minder wil gaan werken.
Leuk om te weten is dat een van de grootste verschillen met het reguliere onderwijs is dat wij weinig vergaderen. We overleggen en bespreken alles, maar omdat we zo kleinschalig zijn, heb je dus geen lange vergaderingen. Je bent op je werkdagen echt gewoon met de leerlingen bezig.

De functie is per augustus van dit jaar beschikbaar; dan gaat onze huidige collega namelijk met welverdiend pensioen. Als je interesse hebt in deze functie, kun je worden ingewerkt en wegwijs gemaakt door onze huidige docent.

Gevraagd

Ben je iemand met:
-Bovenbouw VSO ervaring.
-VAVO werkervaring .
-RT-er met cluster twee of vier ervaring.
-Ervaring lesgeven op MBO-entree opleidingen
Dan kun je bij ons aan de slag!

Interesse? mail ons dan je cv en wij nodigen je dan graag uit voor een kennismakingsgesprek.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in