+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Traineeship Vastgoed Woningcorporaties | Construction University Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Building Heroes

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Be a hero

Als trainee bij Building Heroes wordt je ondergedompeld in uitdagende projecten in de initiatief & concept-, ontwikkelings-, projectmanagementfase bij corporaties in de regio Utrecht waardoor je de verschillende facetten van het vakgebied ontdekt en eigen maakt.

Je werkt nauw samen met ervaren professionals en krijgt de kans om van hen te leren en hun kennis en expertise op te nemen. Je wordt begeleid en gecoacht in jouw persoonlijke ontwikkeling, waarbij jouw groei en succes centraal staan. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan trainingen, cursussen en opleidingen om jouw kennis en vaardigheden te verbreden en te verdiepen.

Als trainee maak je deel uit van een inspirerende en ambitieuze community van professionals die streven naar innovatie in de bouw- en vastgoedsector.

Benefits

Bij Building Heroes krijg je als trainee de unieke kans om je vaardigheden te verfijnen en te groeien binnen de bouw- en vastgoedsector. Wij bieden een stimulerende en uitdagende werkomgeving waarin jouw persoonlijke ontwikkeling voorop staat.

In een periode van 3 jaar krijg je de mogelijkheid om ervaring op te doen bij diverse gerenommeerde corporaties in de regio Utrecht en deel te nemen aan ons uitgebreide opleidingsprogramma. Na het afronden van dit 3-jarige traineeship ontvang je jouw post-hbo certificaat. Gedurende deze periode profiteer je van onder andere een marktconform salaris en de keuze tussen een leaseauto of een NS-Business Card.

Voor meer details over ons traineeship bij Building Heroes, aarzel niet om contact op te nemen met Danielle van Amstel. Ze staat klaar om je alle ins en outs te vertellen over de kansen en mogelijkheden die ons traineeship biedt. Danielle kijkt er naar uit om al je vragen te beantwoorden en je te helpen je carrière een boost te geven bij Building Heroes.

Bouwstenen voor succes

Als trainee bij Building Heroes dien je te beschikken over de volgende functie-eisen:

  • Een afgeronde hbo en/of wo bouwkundige of vastgoedgerelateerde studie;

  • Affiniteit met de bouwsector en de ambitie om je hierin verder te ontwikkelen;

  • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om goed samen te werken in teamverband;

  • Proactieve en leergierige houding, met de wil om jezelf continu te blijven ontwikkelen;

  • Analytisch denkvermogen en probleemoplossend vermogen;

  • Flexibiliteit en de bereidheid om te reizen naar verschillende projectlocaties indien nodig;

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.



Bedrijfsomschrijving

De Construction University van Building Heroes is hét platform voor ambitieuze starters in de bouw-, infra- en vastgoedsector die niet alleen willen werken, maar ook willen leren en groeien. Wij bieden een uniek traineeship waarbij je werkt en leert tegelijkertijd. Ons programma combineert praktijkervaring met relevante opleidingen, trainingen en cursussen, waardoor je jouw kennis en vaardigheden kunt verbeteren terwijl je actief bent in je vakgebied. Onder begeleiding van ervaren experts en trainers krijg je de kans om te leren, te groeien en je te ontwikkelen tot een echte professional in de bouw- en vastgoedsector. De Construction University van Building Heroes biedt jou de tools om jouw carrière een vliegende start te geven en je ambities waar te maken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in