+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Project- en teamcoördinator Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vlotte Tantes

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.500 - € 7.500 p/m

Vacature in het kort

Voor een en unieke opdrachtgever zoeken we een drijvende kracht die zowel het kantoorteam als projecten beheert. Je speelt een centrale rol in operationele en strategische projectaspecten. Deze rol biedt je de kans om deel uit te maken van een wereldwijd netwerk, waarbij je teamontwikkeling, HR, communicatie, financiën en contractbeheer oppakt. Geniet van veel vrijheid, een sportieve werkcultuur en de mogelijkheid om letterlijk grenzen te verleggen. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Voor deze leuke opdrachtgever zoek ik een kandidaat die de drijvende kracht achter zowel het kantoorteam als de projecten wordt. De verantwoordelijkheden omvatten het van begin tot eind beheren van de offerte, ontwerp-, en realisatiefase van diverse projecten. Dit houdt in dat je een centrale rol speelt in zowel de operationele als de meer strategische project-gerelateerde aspecten van het bedrijf.

Mijn opdrachtgever zorgt ervoor dat we weer naar buiten gaan met z'n allen, laat ons weer verbinden/ontspannen in de natuur op een sportieve manier. Het is een kleine ondernemer maar straalt grootsheid uit in hun internationale aanpak. Een uniek team in een dynamische en zeker ook hectische omgeving. Je gaat deel uitmaken van een wereldwijd netwerk en een organisatie dat letterlijk de grenzen verlegt. Jouw resultaatgebieden zijn onder andere teamontwikkeling en motivatie, HR en communicatie, financiële rapportage en contractbeheer.

De vereisten om voor deze veelzijdige rol in aanmerking te komen;

– ervaring met projectmanagement en teamcoördinatie

– uitstekende communicatieve vaardigheden en leiderschapskwaliteiten

-affiniteit met sales/marketing en de avontuurlijke sector.

Dit is dé mogelijkheid voor jou om te werken in een energieke werkomgeving, veel vrijheid om je werk te organiseren en te professionaliseren, leuke collega's op kantoor en de rol te vervullen van sparringpartner van de eigenaar te zijn. Het brutosalaris wat hierbij hoort ligt tussen de 5.500 en 7.500 euro per maand. Hoor ik snel van je?

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in