+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

NestJS Developer Freelance Platform  Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Frontend Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.500 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als sleutelfiguur binnen het IT-team, bestaande uit een mix van frontend, backend, en fullstack developers, werk je aan de ontwikkeling van een nieuw, toekomstbestendig platform in Node.js met NestJS. Je inbreng is essentieel in het behouden van huidige functionaliteiten, toevoegen van nieuwe features, en het vergroten van de schaalbaarheid. Na de livegang, gepland voor Q3, krijg je de kans om voortdurend nieuwe ideeën te implementeren. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Als NestJS Developer ga je hier een sleutelrol spelen binnen het IT-team, dat bestaat uit twee frontend en drie backend developers, een product owner, een lead developer, een fullstack developer en de CTO, 

Momenteel zijn ze samen bezig met het opbouwen van een nieuw toekomstbestendig platform naast hun bestaande legacy platform. Dit met als doel om alle huidige functionaliteiten te behouden, nieuwe features toe te kunnen voegen en om het veel schaalbaarder te maken. Dit platform bouwen ze in Node.js en specifiek te zijn NestJS. Ze zitten nu op 80% en de livegang staat gepland voor Q3. Zodra deze live is ga je hier als NestJS Developer ook aan de slag met het toevoegen van nieuwe functionaliteiten, ze barsten hier namelijk van de ideeën die binnen het verouderde platform niet mogelijk waren. 

Als NestJS Developer is jouw expertise hier dus cruciaal voor de verdere ontwikkeling en het onderhoud van het nieuwe platform. Je wordt niet alleen verwacht deel te nemen aan de ontwikkeling, maar ook om het team te begeleiden in het gebruik van NestJS, aangezien ze hier streven naar volledige onafhankelijkheid van externe partijen. In het huidige team is de nodige Node kennis reeds aanwezig maar missen ze nog de expertise van een Nest specialist. 



Gevraagd

  • Uitgebreide ervaring met NestJS, van minimaal 3 jaar. 
  • Vloeiend in Nederlands, zowel in woord als geschrift. 
  • Grondige kennis van microservices architectuur en CI/CD processen. 


Aanbod

  • Een salaris tussen de €4.000,- en de €5.500,- op basis van een 40-urige werkweek; 
  • De mogelijkheid om tot 2 dagen per week thuis te werken; 
  • Goed geregelde collectieve pensioenregeling; 
  • Reiskostenvergoeding; 
  • Een open en inclusieve werkomgeving; 
  • Snelgroeiende organisatie met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling; 
  • Dagelijks vers verzorgde lunch; 
  • Goed bereikbaar gloednieuw kantoor langs de A2 in Utrecht. 


Bedrijfsomschrijving

Omdat de wereld om ons heen steeds sneller verandert, vragen bedrijven om expertises die tijdelijk of projectgebonden zijn. Daarom gelooft dit Utrechtse bedrijf erin dat Freelancers onmisbaar zijn in hedendaagse organisaties. Met hun deskundigheid en bruisende energie zorgen freelancers er namelijk voor dat bedrijven verder kunnen groeien. En wanneer freelancers aan de slag kunnen binnen een passend bedrijf waarin ze hun talent en expertise kunnen inzetten, zorgt dat voor veel werkplezier en geluk. Een echte win-win situatie dus. Met hun platform en website, waarmee freelancers en opdrachtgevers aan elkaar verbonden kunnen worden, zorgt dit bedrijf dat deze win-win situatie optimaal benut kan worden. Opdrachtgevers kunnen gemakkelijk hun opdrachten publiceren en freelancers kunnen een uitgebreid profiel aanmaken. Met het matchfilter kunnen de meest relevante opdrachten in een mum van tijd bij de meest geschikte freelancer terecht komen. Het resultaat? Ultiem (werk)geluk! Elke dag wordt er met gedreven team gewerkt aan de ontwikkeling van het bedrijf. Hun kernwaarden als ambitie, ownership en teamwork staan voorop en het hechte team komt graag samen in het hippe goed bereikbare kantoor in Utrecht. Hier hangt een energievolle sfeer, staat er elke dag een lekkere lunch klaar en kunnen collega’s zich ontspannen in de playroom. Daarnaast staan er regelmatig legendarische bedrijfsuitjes op de agenda. Denk hierbij aan helikoptervluchten of op tour met mini’s. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in