+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

ZZP Revit Modelleur Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Continu Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Als Revit Modelleur speel je een sleutelrol in de verbetering van nationale en internationale infrastructuurprojecten. Je werkt binnen teams aan diverse ontwerpprojecten, van bruggen tot sluizen. Je staat aan de voorhoede van digitale innovaties, waarbij jouw groei en ontwikkeling voorop staan. Je draagt actief bij aan ontwerpkeuzes en werkt aan het ontwikkelen van tools en scripts, waardoor je de kans krijgt om bij te dragen aan de digitalisering en innovatie binnen het vakgebied. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Als Revit Modelleur vervul je een cruciale rol in het verbeteren van de infrastructuur, zowel nationaal als internationaal. Je maakt deel uit van dynamische teams die zich inzetten voor integrale projecten, waarbij je samen met je collega's werkt aan het optimaliseren van reizen voor zowel mensen als goederen. Je bevindt je in een team van vooraanstaande experts die vooroplopen in digitale innovaties, waarbij jouw persoonlijke groei en ontwikkeling centraal staan.

Je krijgt de kans om betrokken te zijn bij zowel kleine als grote ontwerpprojecten, variërend van bruggen en tunnels tot sluizen en andere civiele constructies. Binnen deze projecten speel je een essentiële rol in het 3D-ontwerpproces.

Het actief bijdragen aan ontwerpkeuzes en uitvoerbaarheid is een integraal onderdeel van je rol, waarbij je zorgt voor gedetailleerde en hoogwaardige ontwerpen. Samen met experts op jouw vakgebied onderzoek je voortdurend innovatieve mogelijkheden om verschillende ontwerppakketten te optimaliseren, inclusief de integratie ervan.

Daarnaast werk je aan het ontwikkelen van tools en scripts en het koppelen van (3D-)informatiemodellen, die je inzet binnen een multidisciplinaire BIM-omgeving of een integraal BIM-model. Kennisdeling en samenwerking staan centraal, niet alleen binnen je eigen team, maar ook met specialisten van andere disciplines.

Als je enthousiast bent over het versnellen van digitalisering, ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden ruimte voor digitale ontwikkeling en moedigen het creëren van innovatieve digitale oplossingen voor onze processen aan.



Gevraagd

  • Je hebt een gedegen ervaring met Revit Structure
  • Een opleiding in Civiele Techniek
  • Aantoonbare ervaring in de rol van Revit modelleur


Aanbod

Deze ZZP opdracht voer je uit met tussenkomst van Continu Professionals.



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een vooraanstaand multidisciplinair ingenieursbureau dat de kern vormt van technologische innovatie en expertise. Hun team bestaat uit hooggekwalificeerde ingenieurs met specialisaties in werktuigbouwkunde, elektrotechniek, civiele techniek en aanverwante vakgebieden, en zij zijn de drijvende kracht achter baanbrekende projecten.De bedrijfscultuur bloeit in een dynamische en samenwerkingsgerichte omgeving, waar de synergie tussen diverse disciplines resulteert in holistische oplossingen. Hoewel autonomie wordt aangemoedigd, staat de kracht van samenwerking centraal.Of je nu een ervaren ingenieur bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of een recent afgestudeerde met een passie voor technologie, dit bedrijf biedt een inspirerende omgeving waar innovatie en persoonlijke groei hand in hand gaan. Word lid van dit dynamische team en draag bij aan de toekomst van technologische vooruitgang.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in