+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Area Sales Manager Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LEF Green

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.800 - € 4.600 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Als Area Sales Manager bij Normec Rei-Lux werk je aan het verbeteren van openbare veiligheid. Je bezoekt klanten, zowel bekend als nieuw, om hen te adviseren over het verlengen van de levensduur van objecten. Je helpt ook met het waarborgen van veiligheid. Bij Normec Rei-Lux krijg je de vrijheid om je eigen agenda te bepalen en werk je samen in een team om doelen te bereiken. Je kunt rekenen op een goed salaris, een leaseauto, laptop en telefoon, en kansen om door te groeien. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Jouw baan als Area Sales Manager

Als Area Sales Manger bij Normec Rei-Lux ben jij verantwoordelijk voor de regio Noord- en Zuid-Holland. Jij bezoekt zowel bekende als nieuwe klanten en daarmee draag jij bij aan het realiseren van de sales doelen. Jij adviseert jouw klanten over hoe zij de levensduur van hun objecten kunnen verlengen en tegelijkertijd de openbare veiligheid kunnen waarborgen. 

Nu je toch bij de klant op locatie bent kijk je gelijk even of er andere zaken zijn waarbij de adviezen van Normec Rei-Lux van toegevoegde waarde kunnen zijn. 

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden:

  • Realiseren van de verkoopdoelstellingen;
  • Onderhouden van lange termijn relaties met bestaande klanten;
  • Opbouwen van relaties met nieuwe klanten.
Jouw profiel en ambitie

Jij hebt affiniteit met techniek en weet dit over te brengen op jouw klanten. Je hebt ervaring in het voeren van gesprekken met overheden of grote aannemers en gaat die verantwoordelijkheid niet uit de weg. Bovendien verbind jij makkelijk met iedereen en pas jij moeiteloos jouw communicatiestijl aan aan jouw gesprekspartner. 

Jij bent creatief in het bedenken van oplossingen voor jouw relatie en verliest daarbij de salestargets niet uit het oog. Ook op strategisch gebied denk jij op een hoger niveau. Jij ziet kansen en weet die te benutten. Hiermee pas jij optimaal binnen het team van Normec Rei-Lux waar initiatief en ambitie belangrijke eigenschappen zijn.

Verder beschik jij over:

  • Ervaring met sales in een buitendienst functie;
  • Kennis over of met openbare verlichting of infra.
Werken bij

Het bijdragen aan en verbeteren van de openbare veiligheid staat centraal binnen Normec Rei-Lux. Een ambitieuze, onafhankelijke en snelgroeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance (TICC). Denk hierbij aan gevelarmaturen van oude monumentale panden in de binnenstad en lichtmasten langs de sportvelden.

Normec draagt zorg voor de kwaliteit en veiligheid van de materialen, systemen en producten van haar klanten. Deze zorg dragen zij door de slimme inzet van IT-middelen, maar bovenal door de ervaren mensen. Door deze metingen krijgt de klant een goed inzicht in de toestand van objecten. Zijn deze aan vervanging toe of is dit niet nodig? Bovendien kan gemeten worden of de huidige constructie geschikt is voor het plaatsen van LED-armaturen. 

Naast openbare veiligheid staan ook duurzaamheid en het milieu centraal binnen onze organisatie. Onze metingen worden daarom volledig CO2-neutraal uitgevoerd. Bovendien voorkomt u met een meting onnodige emissie van CO2. Denk hierbij aan de uitstoot als gevolg van transport, fabricage en plaatsing van de nieuwe mast tot aan verwijdering, transport en recycling van de oude mast.  


Dit biedt Normec Rei-Lux jou als Area Sales Manager

Als Area Sales Manager krijg jij de vrijheid en verantwoordelijk om jouw agenda vorm te geven. Op die manier realiseer jij de gestelde verkoop doelen en hierbij ga je geen uitdaging uit de weg. Je bent creatief en onderhoud graag het contact met jouw relaties en weet door up-sell een win-win te creëren. 

Wekelijks heb je samen met jouw team een overleg waarin jouw inbreng bestaat uit het inzichtelijk maken van gerealiseerde sales en strategische ideeën om nieuwe doelen te formuleren. 

Verder mag je rekenen op:

  • Een salaris tussen de € 3.800 - € 4.600
  • Een leaseauto, laptop en telefoon; 
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Normec.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in