+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Sales Manager Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

LEF Green

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.000 - € 6.000 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Als Sales Manager bij Normec Rei-Lux geef je leiding aan een team en werk je zelf ook actief mee om de verkoopdoelen te halen. Je motiveert je team en deelt jouw ervaring om iedereen scherp te houden. Je krijgt de vrijheid om je agenda zelf in te delen en gaat veel naar klanten. Dit werk draagt bij aan openbare veiligheid, duurzaamheid en het milieu. Je krijgt een goed salaris, een leaseauto, laptop en telefoon, en er zijn kansen om binnen het bedrijf te groeien. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw baan als Sales Manager

Als Sales Manager geef jij het goede voorbeeld. Daarom geef je niet alleen leiding aan een team van Area Sales Managers, maar ga je zelf ook naar klanten toe. Jij bent verantwoordelijk voor het behalen van de salesdoelstellingen voor heel Nederlands. 

Tijdens de wekelijkse sales meeting met jouw team geef jij input om betere resultaten te behalen. Wat jij die week zelf ervaren hebt deel je met je team en daarmee zorg jij ervoor dat de targets gehaald worden. Maandelijks geef jij een presentatie over de behaalde doelen waarbij je meteen kritisch kijkt of deze aangescherpt moeten worden. Jij neemt het MT mee in de prognose voor de komende periode en ziet waar de kansen liggen maar ook waar extra aandacht naartoe moet. 

 Een verdere greep uit jouw takenpakket:

  • Opstellen en uitvoeren van een (meerjarig) strategisch verkoopplan;
  • Behalen van gestelde (omzet- en bruto marge) doelstellingen;
  • Commercieel aanspreekpunt binnen het verkoopgebied.
Jouw profiel en ambitie

Jij bent een motivator en coach die graag het beste uit het team naar boven haalt. Jij doet dit door zelf het goede voorbeeld te geven. Jij hebt affiniteit met techniek en weet dit over te brengen op jouw klanten. Je hebt ervaring in het voeren van gesprekken met overheden of grote aannemers en gaat die verantwoordelijkheid niet uit de weg. Bovendien verbind jij makkelijk met iedereen en pas jij moeiteloos jouw communicatiestijl aan aan jouw gesprekspartner.

Door jouw ervaring in sales weet jij hoe je realistische doelen kan stellen die tegelijkertijd uitdagend zijn en het team scherp houden. Op strategisch gebied overzie jij het geheel en ben je ondernemend zodat jij de concurrentie altijd een stapje voor blijft. Hiermee pas jij optimaal binnen het team van Normec Rei-Lux waar initiatief en ambitie belangrijke eigenschappen zijn.

Verder beschik jij over:

  • Ervaring in een leidinggevende functie; 
  • Ervaring binnen de openbare verlichting en/of infra.
Werken bij

Het bijdragen aan en verbeteren van de openbare veiligheid staat centraal binnen Normec Rei-Lux. Een ambitieuze, onafhankelijke en snelgroeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance (TICC). Denk hierbij aan gevelarmaturen van oude monumentale panden in de binnenstad en lichtmasten langs de sportvelden.

Normec draagt zorg voor de kwaliteit en veiligheid van de materialen, systemen en producten van haar klanten. Deze zorg dragen zij door de slimme inzet van IT-middelen, maar bovenal door de ervaren mensen. Door deze metingen krijgt de klant een goed inzicht in de toestand van objecten. Zijn deze aan vervanging toe of is dit niet nodig? Bovendien kan gemeten worden of de huidige constructie geschikt is voor het plaatsen van LED-armaturen.

Naast openbare veiligheid staan ook duurzaamheid en het milieu centraal binnen onze organisatie. Onze metingen worden daarom volledig CO2-neutraal uitgevoerd. Bovendien voorkomt u met een meting onnodige emissie van CO2. Denk hierbij aan de uitstoot als gevolg van transport, fabricage en plaatsing van de nieuwe mast tot aan verwijdering, transport en recycling van de oude mast.


Dit biedt Normec Rei-Lux jou als Sales Manager

Practice what you preech! Daarom ga jij als Sales Manager zelf ook naar de klant en krijg jij de vrijheid en verantwoordelijk om jouw agenda vorm te geven. Op die manier draag jij bij aan de gestelde verkoop doelen en hierbij ga je geen uitdaging uit de weg. Je bent creatief en onderhoud graag het contact met jouw relaties en weet door up-sell een win-win te creëren.

Daarnaast heb jij de leiding over een 4-tal Area Sales Managers. Tijdens een wekelijks overleg motiveer jij hen en bekijken jullie samen de voortgang van de doelen. Jij pakt de coachende rol en zorgt dat de focus op de salestarget scherp in het vizier is bij iedereen. Ook heb je maandelijks een commercieel overleg waarin jij de resultaten presenteert aan het MT. 

Verder mag je rekenen op:

  • Een salaris tussen de € 5.000 - € 6.000;
  • Een leaseauto, laptop en telefoon; 
  • Doorgroeimogelijkheden binnen Normec.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in