+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Fullstack Developer Freelance Platform Medior Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Frontend Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.500 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Fullstack Developer binnen ons IT-team speel je een sleutelrol in de ontwikkeling van een nieuw, toekomstbestendig platform. Je werkt met de nieuwste technologieën en draagt bij aan het behoud van huidige functionaliteiten, toevoegen van nieuwe features en het vergroten van schaalbaarheid. Na de lancering krijg je de kans om innovatieve ideeën te implementeren. Je deelt je kennis en begeleidt het team, waardoor we minder afhankelijk worden van externe partijen. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Fullstack Developer ga je hier een sleutelrol spelen binnen het IT-team, dat bestaat uit twee Frontend en drie Backend Developers, een Product Owner, een Lead Developer, een Fullstack Developer en de CTO. 

Momenteel zijn ze samen bezig met het opbouwen van een nieuw toekomstbestendig platform. Dit project wordt naast hun bestaande platform opgebouwd, met als doel om alle huidige functionaliteiten te behouden, nieuwe features toe te kunnen voegen en om de schaalbaarheid flink te vergroten. Ze zitten met de voortgang nu op 80% en de livegang staat gepland voor Q3. Als Fullstack Developer maak je met je werkzaamheden gebruik van de nieuwste technologieën zoals TypeScript, React, Node.js en Nest.js, met een focus op Node.js en React. Na de lancering ben je Fullstack Developer verantwoordelijk implementeren van nieuwe, innovatieve ideeën die voorheen onmogelijk waren binnen het verouderde platform. 

Als Fullstack Developer is jouw expertise cruciaal voor de ontwikkeling en het onderhoud van het nieuwe platform. Jouw taak bestaat niet alleen uit programmeren, maar ook jouw kennis delen en het team begeleiden in het gebruiken van React en Node.js. Met jouw kennis zorg jij er dus ook voor dat ze minder afhankelijk zijn van externe partijen. In het huidige team is de nodige Node kennis reeds aanwezig, maar ze missen nog de expertise van iemand die hun zowel met de Frontend als Backend technologieën kan aanvullen.  



Gevraagd

  • Minimaal 4 jaar ervaring met React en/of Node.js; 
  • Vloeiend in Nederlands, zowel in woord als geschrift; 
  • Kennis van microservices architectuur en CI/CD processen is een grote pre. 


Aanbod

  • Een salaris tussen de €4.000,- en de €5.500,- op basis van een 40-urige werkweek; 
  • De mogelijkheid om tot 2 dagen thuis te werken; 
  • Goed geregelde collectieve pensioenregeling; 
  • Reiskostenvergoeding; 
  • Een open en inclusieve werkomgeving; 
  • Snelgroeiende organisatie met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling; 
  • Dagelijks vers verzorgde lunch; 
  • Goed bereikbaar gloednieuw kantoor langs de A2 in Utrecht. 


Bedrijfsomschrijving

Omdat de wereld om ons heen steeds sneller verandert, vragen bedrijven om expertises die tijdelijk of projectgebonden zijn. Daarom gelooft dit Utrechtse bedrijf erin dat Freelancers onmisbaar zijn in hedendaagse organisaties. Met hun deskundigheid en bruisende energie zorgen freelancers er namelijk voor dat bedrijven verder kunnen groeien. En wanneer freelancers aan de slag kunnen binnen een passend bedrijf waarin ze hun talent en expertise kunnen inzetten, zorgt dat voor veel werkplezier en geluk. Een echte win-win situatie dus. Met hun platform en website, waarmee freelancers en opdrachtgevers aan elkaar verbonden kunnen worden, zorgt dit bedrijf dat deze win-win situatie optimaal benut kan worden. Opdrachtgevers kunnen gemakkelijk hun opdrachten publiceren en freelancers kunnen een uitgebreid profiel aanmaken. Met het matchfilter kunnen de meest relevante opdrachten in een mum van tijd bij de meest geschikte freelancer terecht komen. Het resultaat? Ultiem (werk)geluk! Elke dag wordt er met gedreven team gewerkt aan de ontwikkeling van het bedrijf. Hun kernwaarden als ambitie, ownership en teamwork staan voorop en het hechte team komt graag samen in het hippe goed bereikbare kantoor in Utrecht. Hier hangt een energievolle sfeer, staat er elke dag een lekkere lunch klaar en kunnen collega’s zich ontspannen in de playroom. Daarnaast staan er regelmatig legendarische bedrijfsuitjes op de agenda. Denk hierbij aan helikoptervluchten of op tour met mini’s. Ze bieden de optie om hybride of remote te werken, maar de vraag is of jij als Fullstack Developer überhaupt wel thuis wilt werken als je dan al deze toffe voordelen moet missen.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in