+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Junior Java Developer Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Capgemini

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.720 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Start jouw software engineering carrière in een consultancy omgeving met ons Java Tech Talent Program, waar ontwikkeling, gezelligheid en verbinding centraal staan. Gedurende anderhalf jaar krijg je de kans om onder goede begeleiding te werken aan jouw technische en soft skills, met de mogelijkheid om je te certificeren in diverse technologieën. Geniet van een afwisselende baan, een premievrij pensioen, en de flexibiliteit van hybride werken. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

LET OP: Eerst mogelijke startdatum is September 2024!

  • Werkplek: Utrecht
  • Ervaring: Utrecht / vanuit huis / bij de opdrachtgever
  • Uren: 40 uur

Ben jij een Tech Talent en op zoek om jezelf verder te ontwikkelen als software engineer in een consultancy omgeving? Wij bieden jou die kans! Start bij ons het Java Tech Talent Program en wordt onderdeel van een community van ruim tweehonderd Javanen met een focus op ontwikkeling, gezelligheid en verbinding. Jij krijgt de begeleiding die jij nodig hebt en uitdagende opdrachten bij betekenisvolle organisaties in Nederland en daarbuiten. Kickstart jouw software engineering carrière met het Java Tech Talent Program!

Je start het Java Tech Talent Program als Young Professional. In anderhalf jaar tijd ga jij onder goede begeleiding werken aan jouw ontwikkeling. Jouw technische ontwikkeling start met de acht weken durende Software Engineering track waar jij ervaring op gaat doen met technieken waar veel van onze klanten mee werken. Denk aan Java, Spring Boot, Angular, Docker, Kubernetes, MongoDB, AWS en automatisch testen. Mocht je hier al ervaring mee hebben, vrees niet: we kunnen de modules in zwaarte aanpassen.

Hierna is het tijd voor het echte werk bij een van onze toonaangevende opdrachtgevers. Het kan zomaar zijn dat je werkt aan een identiteitsautorisatiesysteem van belangrijke overheidsinstanties die iedereen in Nederland gebruikt of bij een bekende retailer bijdraagt aan de transformatie naar een microservicelandschap in de cloud. Tijdens je werk voor de klant word jij begeleid door seniore collega’s. Ook krijg je een Software Engineering Coach toegewezen waar jij terecht kunt met vragen over je technische ontwikkeling of over een uitdagend onderwerp. Bovendien biedt Capgemini jou veel ondersteuning om jezelf te certificeren in onder andere Java, AWS, Kubernetes of Spring. Naast groei op technisch gebied word je ook ondersteund in het ontwikkelen van jouw soft- en consultancy skills. Je volgt trainingen aan onze eigen Academy om onder andere je gesprekstechnieken en presentatievaardigheden nog verder te ontwikkelen. Tot slot worden er verschillende events georganiseerd waar jij kunt werken aan jouw professionele netwerk. Sluit jij je aan bij onze maandelijkse borrel, ga je mee paintballen of pak je toch liever die kennissessie mee?

Ons hoofdkantoor zit in Utrecht direct naast de snelweg en treinstation Leidsche Rijn. Het Java cluster is onderdeel van Cloud & Custom Applications (CCA), een diverse groep van techneuten die graag werken met de nieuwste technieken en op zoek zijn naar uitdagende opdrachten. Naast het bouwen van nieuwe applicaties houden we bestaande applicaties in de lucht en zijn we partner van de klant. Tussendoor maken we volop tijd voor leuke en leerzame breaks. Van escaperooms, pubquizzen en game-avondjes tot fanatieke kennisdeelsessies. Zelf iets inbrengen? Kom maar door. En o ja, we monitoren elke maand of onze mensen happy in hun werk zijn. Loopt er iets niet lekker? Dan verbeteren we dat zo snel mogelijk. Daardoor kun jij doen wat je het liefste doet.

Er zijn oneindige mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen met de all-you-can-train Academy. Ook word je begeleid door jouw mentor die je helpt in je ontwikkeling. Kortom, verwacht een afwisselende baan in een inspirerende en collegiale sfeer.

  • Een salaris van € 3.720,- inclusief mobiliteitsvergoeding van 750 euro & 8% vakantiegeld.
  • De eerste 1,5 jaar twee keer kans op een salarisverhoging.
  • Koudwatervrees? Kennen we niet. Bij ons krijg je direct een vast contract.
  • All You Can Train zonder enige verplichtingen.
  • 26 vakantiedagen. Zin in een extra lange vakantie? Koop dan dagen bij.
  • Een premievrij pensioen.
  • Happy hybride werken met onze connectiviteits- en thuiswerkvergoeding.
  • Je eerste levensbehoefte als professional: een snelle laptop en een simkaart die je ook privé mag gebruiken.
  • Altijd lekker onderweg met je leaseauto of NS-businesscard. Of kies voor uitbetaling van je mobiliteitsvergoeding

Jij wilt alles leren over softwareontwikkeling van de experts én werken aan je persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Samenwerken met een hecht team binnen een grote corporate? Dat geeft jou energie. Je hebt de mogelijkheid om een belangrijke adviesrol te vervullen. Daarin gaat het contact met opdrachtgevers je goed af. Werk je juist liever achter de schermen? Ook dat is mogelijk. Voor beide rollen geldt: je brengt gemakkelijk in kaart wat er van je wordt verwacht en kunt die verwachtingen omzetten naar vernieuwende oplossingen.

Daarnaast heb je:

  • Een hbo- of wo-opleiding afgerond in een IT- of bètarichting.
  • Affiniteit met programmeren en Java. Ook als je geen ervaring hebt met Java komen we graag met je in contact!
  • Goede skills in het Nederlands en Engels vanwege het internationale karakter van onze organisatie en opdrachtgevers.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in