+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Parttime verkoper Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

De Mandemakers Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 14 - 21 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 3.185 p/m

Vacature in het kort

Bij Montel kun je als verkoper klanten helpen met het samenstellen van hun perfecte zitmeubel. Je geeft advies op maat en zorgt dat klanten met een glimlach de winkel verlaten. Montel, bekend om zijn eigentijdse designmeubelen, geeft je de kans om met trots de showroom te laten zien en klanten te helpen hun droominterieur te realiseren. Door jouw inzet maak je veel mensen blij met een nieuwe bank en help je het team om nog beter te presteren. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Als verkoper bij Montèl kun je zitmeubels precies samenstellen zoals klanten dat willen. Hoe leuk is het dat je hiermee advies op maat kunt geven? Onze klanten verlaten hierdoor de winkel met iets nieuws voor hun droominterieur én een grote glimlach. Klinkt goed, toch? Solliciteer direct!


Wat ga je doen bij Montèl?

Montèl is een echt Nederlands meubelmerk, onderdeel van De Mandemakers Groep. Het staat voor eigentijdse designmeubelen van topkwaliteit met een aantrekkelijk prijskaartje. De collectie lanceringen worden altijd groots aangepakt met een kick-off. Door deze kick-offs en jouw interne opleiding bij de Mandemakers Academy heb je diepgaande productkennis. Samen met je commerciële skills weet je dat als geen ander over de bühne te brengen. Je laat onze klanten trots de showroom zien. Je toont oprechte interesse in waar ze naar op zoek zijn én vindt dat voor ze in onze winkel. Of je ontwerpt het zelf, want Montèl staat voor mogelijkheden. Met jouw keurig verzorgde verkooporder kunnen je collega’s op het hoofdkantoor meteen aan de slag. Jij gaat dus:

  • Héél veel mensen blij maken met een nieuwe bank
  • Feilloos tot een passend ontwerp en advies komen door de juiste vragen te stellen
  • Met jouw commerciële skills het teamresultaat van jouw winkel boosten


Gevraagd

Als toekomstig Montèllist – zo noemen wij alle collega’s uit de Montèl-familie! – kan jij niet zonder een scherpe commerciële blik: je pikt verkoopsignalen goed op en handelt daarnaar. Zonder nieuwe bank naar buiten is bijna geen optie als jij aan het werk bent. Verder:

  • Ben je 14-21 uur beschikbaar (parttime of fulltime)
  • Is het een pre als je commerciële ervaring hebt
  • Ben je beschikbaar in de weekenden en feestdagen


Aanbod

Bij Montèl leer je het vak en word je opgeleid tot verkoper. Ook kun je rekenen op de allerleukste collega’s. Je werkt in een hecht team waarbij jullie elkaar motiveren om het hoogst haalbare resultaat te behalen. Maar er is ook altijd ruimte voor een grapje en gezelligheid. In jouw rol als verkoper maak je het verschil. Daarom krijg je van ons:

  • Een aantrekkelijk salaris tussen de € 2400,- en €3185,- bruto per maand op basis van 37 uur
  • Een provisiebedrag vanaf € 200,- bruto per maand bij behaalde doelstellingen. Dit bedrag kan oplopen bij het overstijgen van jouw doelstellingen
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in