+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Projectleider Landelijk Gebied -ZZP mogelijk Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance
  • 4.020 - € 5.725 p/m

Vacature in het kort

Als Projectleider Landelijk Gebied ben je de spil in het realiseren van ambitieuze doelen op het gebied van natuur, water, landbouw, erfgoed en recreatie. Je werkt aan projecten in de verkennings- en planningsfase, met een speciale focus op natuurprojecten. Je bouwt bruggen tussen de provincie en de lokale gemeenschappen. Bij Maandag(R) staat naast goede arbeidsvoorwaarden, flexibiliteit en ontwikkeling centraal, met de kans om aan diverse opdrachten te werken. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het realiseren van doelen en plannen met betrekking tot natuur, water, landbouw, erfgoed en recreatie binnen verschillende projecten. Je hebt de taak om deze projecten zowel op inhoudelijk als financieel gebied voor te bereiden en uit te voeren. Of je nu zelfstandig werkt of als onderdeel van een team, jouw rol is om als een brug te fungeren tussen de provincie en alle betrokkenen in het betreffende gebied, met als gezamenlijk doel de gestelde ambities te verwezenlijken.

De focus van deze functies ligt voornamelijk op de verkennings- en planningsfase, met specifieke nadruk op het realiseren van natuurprojecten. Het is van groot belang dat je ervaring hebt met of affiniteit hebt voor omgevingsmanagement, omdat het essentieel is om goede relaties op te bouwen of te versterken met de mensen in het betrokken gebied.

Er zullen twee projectleiders actief zijn in verschillende regio's. Naast jouw rol als projectleider wordt er ook van je verwacht dat je inhoudelijke input levert aan de gebiedsgerichte aanpak en dat je de gebiedscoördinator op de hoogte houdt van recente ontwikkelingen in de deelgebieden waarin je actief bent.


Functie eisen
  • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau;
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als senior projectleider in verkennings- en planfase;
  • Relevante aantoonbare werkervaring als projectleider binnen een bestuurlijke organisatie;
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Projectleider Landelijk Gebied -ZZP mogelijk die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in