+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Leerdam.
Laad meer vacatures

Projectleider Huisvesting bijzondere doelgroepen (spoed) Leerdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 7.000 p/m

Vacature in het kort

Duik in de uitdagende wereld van huisvestingsprojecten voor bijzondere doelgroepen binnen het Sociaal Domein. Als ervaren projectleider werk je samen met diverse stakeholders om unieke woonoplossingen te realiseren. Bij Maandag(R) staan naast de inhoudelijke uitdagingen, ook jouw persoonlijke ontwikkeling en flexibele zekerheid centraal. Ontdek de mogelijkheden van onze Maandag(R) Academy en de diversiteit aan opdrachten. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

De gemeente Vijfheerenlanden heeft voor de komende jaren een flinke ambitie voor de reguliere woningbouwopgave. Binnen die ambitie nemen we als gemeente de verantwoordelijkheid om ook voor de bijzondere doelgroepen voldoende en passende huisvesting te realiseren. Voor de huisvestingopgave van deze groep is binnen de staande organisatie een apart projectteam gerealiseerd om de uitdagende opgave die er ligt projectmatig tot uitvoering te brengen. Specifiek voor de huisvesting van bijzondere doelgroepen vanuit het Sociaal Domein zoeken we een ervaren projectleider. Het is de taak van deze projectleider om samen met de beleidsmedewerker Sociaal Domein en externe partners mogelijkheden voor huisvesting te verkennen, in beeld te brengen en uiteindelijk tot realisatie te brengen. Daarnaast willen we hetgeen we leren, met daarbij de mogelijk ontwikkelde nieuwe werkprocessen, borgen in de organisatie.


Functie eisen
  • BYOD (bring your own device): voor deze opdracht moet de kandidaat gebruik maken van eigen laptop;
  • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het begeleiden van ruimtelijke projecten en/of huisvestingsvraagstukken binnen het sociaal domein;
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring binnen een gemeente of overheidsinstelling.
  • Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar met het begeleiden van ruimtelijke projecten en/of huisvestingsvraagstukken binnen het sociaal domein
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met projectmatig werken (van projectinitiatief komen tot een projectplan / businesscase en uiteindelijke realisatie)
  • Aantoonbare affiniteit met maatschappelijke opgaven binnen het Sociaal Domein geschreven als een motivatie gericht op deze uitvraag
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Projectleider Huisvesting bijzondere doelgroepen (spoed) die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in