+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Projectleider Ruimtelijke Ordening Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Yacht

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Yacht

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Dompel jezelf onder in de wereld van ruimtelijke ontwikkeling als projectleider RO, waar geen dag hetzelfde is. Werk aan uiteenlopende projecten in diverse gemeenten, van nieuwe industrieterreinen tot woningbouwlocaties. Geniet van de zekerheid van een vast contract terwijl je je stempel drukt op de toekomst van de Nederlandse ruimtelijke ordening. Ontdek de voldoening van het leiden van projecten die echt het verschil maken. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Aan de slag als projectleider RO met verschillende ruimtelijke projecten, verschillende gemeenten en wisselende omstandigheden met de zekerheid van een vast contract? Dan is het werken als projectleider RO bij YACHT een gave vervolgstap in je carrière. 

Een nieuw industrieterrein, een nieuwe woningbouwlocatie, verplaatsing van bedrijven, zomaar een paar voorbeelden van projecten die jij als projectleider RO voor je rekening neemt. In alle gemeenten in Nederland spelen momenteel dergelijke projecten. Als interim projectleider RO geeft het je een kick om projecten te starten, in een stroomversnelling te brengen en naar een hoger niveau te tillen. 

Vandaag start je je dag met een aantal overleggen op het gemeentehuis. Deze overleggen start je niet alvorens je een kop koffie hebt gedronken met je collega’s. Samen bespreek je op welke manier jullie het project willen aanvliegen. Al snel is er bezoek voor je. Een van de initiatiefnemers wil graag met je in gesprek over een voorgenomen initiatief. Het blijkt een vruchtbaar gesprek te zijn, waarin de gemeente en de initiatiefnemer dezelfde wensen hebben. Nu is het tijd om verder aan de slag te gaan. Je begint vandaag met het uitzetten de lijnen voor het project, ondertussen bel je een van de projectmedewerkers en heb je contact met een van de externe adviseurs. Vandaag is je deadline voor het raadsvoorstel. Jij stelt vandaag de projectdefinities en de planning op en bespreekt met je team de projectrapportages. Een van je projecten gaat vandaag naar het college van B&W en uiteindelijk naar de gemeenteraad. Daarom stel je vandaag een goed afgewogen advies op. Hierbij maak jij de juiste afwegingskaders. Doordat sommige van je projecten gevoelig liggen weet jij je als geen ander te bewegen door het politieke en bestuurlijke landschap. Daarbij denk je niet alleen aan je eigen gemeente, maar ook zeker daarbuiten. Grotere projecten krijgen vaak ook financiering vanuit de regio, provincie of zelfs het Rijk. Daarbij heb je ook veel gesprekken met ontwikkelaars, provincies of Rijkswaterstaat. Het is een drukke werkdag, waarin je veel voor elkaar hebt gekregen.

Je besluit naar huis te gaan, tijd om even een rondje te gaan hardlopen. Hoofd leeg om morgen weer fris aan de slag te kunnen gaan. Volgende week is er de YACHT Ontwikkeldag, waarbij je samen met je YACHT collega’s bij elkaar komt voor intervisie en samen bespreekt waar je op je opdracht tegenaan loopt. Jij mag deze keer vertellen met welk project je je bezig houdt. Het gaat om een inbreidingslocatie, waar nog wel wat weerstand zit. Je besluit een mooie presentatie voor te bereiden en advies te vragen aan anderen hoe zij hiermee zouden omgaan. 

Om succesvol te zijn als projectleider RO heb je een gezonde portie lef en doorzettingsvermogen. Als projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling is het niet een kwestie van stilzitten en afwachten. Met jouw doorzettingsvermogen en initiatief laat jij het project op rolletjes lopen. Van nieuwe vraagstukken wordt jij niet bang. Je bent nieuwsgierig en wilt graag beweging brengen in het proces. Jij zorgt ervoor dat het project op rolletjes verloopt. Door jouw kennis van de veranderende rol van de gemeente bij initiatieven uit de samenleving in het kader van de nieuwe Omgevingswet komen veel collega’s af en toe bij je langs voor advies. Jij hebt het lef om de knoppen door te hakken, jij toont daadkracht. Samen wil jij voor het beste resultaat gaan. Door je snelle schakelen, je gedrevenheid en goede communicatieve vaardigheden weet jij de juiste toon aan te slaan en zorg jij voor de beweging die dit project zo nodig heeft.

Als interim projectleider RO krijg jij energie van nieuwe contacten, verbinding maken met anderen, jezelf uitdagen, persoonlijke ontwikkeling en geloof je erin elke dag een beetje beter te worden. 



Gevraagd

  • Afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau in de richting van sociale geografie en Planologie of vergelijkbaar
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Projectleider op het gebied van ruimtelijke ordening bij een gemeente.
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als projectleider op het gebied van ruimtelijke ordening
  • Aantoonbare werkervaring met burgerparticipatie binnen ruimtelijke projecten


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Wat krijg je bij een dienstverband bij Yacht?

  • Een bruto maandsalaris marktconform CAR-UWO (schaal 11 - schaal 12 afhankelijk van je kennis en ervaring) (Max. € 6469,-) 
  • Natuurlijk, mag je op vakantie, je krijgt 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. De enige voorwaarde is dat je na je vakantie weer uitgerust en fris bij ons aan de slag gaat. 
  • Per kwartaal een bonus die kan oplopen tot 8%. 
  • Eindejaarsuitkering
  • Opleidingsmogelijkheden en 1 op 1 coaching; (3500 euro studiekostenregeling per jaar)
  • Afkoopregeling voor je studiekosten;
  • Ouderschapsverlof, kort- en langdurend zorgverlof, health check en pensioenvoorziening;
  • Leaseauto of andere mobiliteitsregeling;
  • Gezellig team met vele kundige collega’s; 

Of je nu als zelfstandige (ZZP'er) aan de slag wilt of via detachering bij Yacht, wij bieden je de mogelijkheid om deze uitdagende rol te vervullen. Bij Yacht krijg je niet alleen de kans om je professioneel te ontwikkelen, maar ook om deel uit te maken van een hecht en deskundig team. Wij geloven in jouw potentieel en bieden geweldige kansen om je carrièredoelen te verwezenlijken."



Bedrijfsomschrijving

Bij Yacht liggen er talloze mogelijkheden voor je open:

Als je bij Yacht in dienst komt en verschillende projecten uitvoert bij onze opdrachtgevers, profiteer je van een uitstekende CAO met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van de functie behoort een lease-auto zelfs tot de mogelijkheden. Maar wat minstens zo interessant is, zijn de ontwikkelingsmogelijkheden die je krijgt. Leerzame projecten worden aangevuld met opleidingen en cursussen, omdat we bij Yacht het belang van voortdurende persoonlijke groei erkennen.

Heb je liever een direct dienstverband bij onze opdrachtgevers? Dat is ook mogelijk, aangezien werving en selectie een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening vormt. Benieuwd? Ik vertel je graag meer.

Lees meer over werken bij Yacht Engineering via deze link: https://www.yacht.nl/professionals/vakgebieden/engineering/construction-infrastructure

Waarom kiezen voor Yacht?

Uitdagende opdrachten bij vooraanstaande organisaties, een uitgebreid netwerk en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen: dat zijn de voordelen van werken bij Yacht. Bij ons krijg je alle ruimte om te groeien. Samen zoeken we naar opdrachten die bij jou passen en helpen we je om je ambities waar te maken. Dit doen we onder andere door middel van opleidingen en coaching. Bovendien nodigen we je uit voor interessante bijeenkomsten, kennissessies en inspirerende uitjes. Bij Yacht heb je ook toegang tot een netwerk van duizenden professionals die graag hun kennis met jou delen.

Wil je een digitale afspraak met mij inplannen om meer te weten te komen over rollen binnen het fysiek domein? Klik dan op de volgende link: https://calendar.app.google/bKExgPekCYJf4GZv8
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in