+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Projectleider Openbare Ruimte Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Kracht Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van waterbeheer, natuur- en gebiedsontwikkeling en infrastructuur door de leiding te nemen in diverse projecten vanaf concept tot oplevering. Als spil in het web werk je samen met een breed scala aan experts en belanghebbenden om tot succesvolle resultaten te komen. Jouw rol omvat het zijn van het eerste aanspreekpunt voor klanten en het waarborgen van gelijkwaardige betrokkenheid. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Je bent betrokken bij en verantwoordelijk voor de uitvoering van diverse projecten voor waterschappen, provincies, natuurorganisaties en aannemers, vanaf het begin tot de voltooiing ervan. Het begrijpen van de behoeften van de klant en het waarborgen van gelijkwaardige betrokkenheid van collega's en alle belanghebbenden staan hierbij centraal. Daarnaast:

  • Fungeer je als het eerste aanspreekpunt voor de klant.
  • Werk je samen met collega's en opdrachtgevers om projecten op het gebied van waterbeheer, natuur- en gebiedsontwikkeling en infrastructuur vorm te geven.
  • Zorg je voor succesvolle en breed gedragen projectresultaten. Hiervoor kun je rekenen op de expertise van specialisten in diverse vakgebieden, die allemaal binnen ons team aanwezig zijn.
  • Werk je samen met collega's op het gebied van civiele techniek, ontwerpers, werkvoorbereiders, omgevingsmanagement, ecologen, hydrologen, landschapsarchitecten, modelleurs en toezichthouders.


Gevraagd

Naast je sterke betrokkenheid bij het creëren van een aangename leefomgeving, heb je de ambitie om succesvol te zijn door samen te werken in een team waar dagelijks nieuwe projectinitiatieven ontstaan. Je bent beschikbaar voor een werkweek van 32-40 uur. Daarnaast beschik je over de volgende kwalificaties:

  • Ervaring als projectleider en/of contractmanager voor projecten op het gebied van natuur- en landschapsinrichting.
  • Goede relaties met waterschappen en provincies in de regio Noord- en Oost-Nederland.
  • Ervaring met het opstellen van plannen en contracten voor vergelijkbare projecten, volgens de UAV of UAV-GC en het aanbestedingsproces dat daarmee samenhangt.


Aanbod

Wij bieden jou een boeiende rol met impact en gevarieerde projecten op het gebied van inhoud, omvang en opdrachtgevers. Daarnaast bieden we ook:

  • Een goede balans tussen werk en privé, inclusief flexibele werktijden en 28 vakantiedagen bij een fulltime baan. Je krijgt ook een laptop en telefoon van de organisatie, zodat je kunt werken waar en wanneer je wilt.
  • Pensioenopbouw via ons eigen pensioenfonds, zodat je financiële zekerheid hebt voor je oude dag.
  • Een persoonlijk budget dat je kunt besteden aan bijvoorbeeld extra vakantiedagen of de aanschaf van een fiets. Je hebt ook de mogelijkheid om dit budget uit te laten betalen.
  • Talrijke mogelijkheden voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Bij ons vind je geen strikte functieprofielen en vaste ontwikkelingspaden, maar flexibele rollen en veel keuzevrijheid wat betreft team, locatie en werkzaamheden.
  • Bonussen op basis van het bedrijfsresultaat en jouw individuele prestaties.


Bedrijfsomschrijving

Deze opdrachtgever is een vooraanstaand internationaal advies- en ingenieursbedrijf met expertise op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Ze leveren innovatieve oplossingen voor complexe vraagstukken wereldwijd. Binnen de organisatie is de afdeling [openbare ruimte verantwoordelijk voor hoogwaardige dienstverlening op het gebied van natuur, land en water. Het team bestaat uit deskundige professionals die samenwerken om op maat gemaakte oplossingen te bieden aan klanten.Deze opdrachtgever richt zich op duurzame en innovatieve oplossingen die bijdragen aan een betere leefomgeving. Ze hechten veel waarde aan samenwerking, kennisdeling en het creëren van waarde voor klanten. Met hun uitgebreide netwerk van experts en diverse diensten staan ze bekend om hun betrouwbaarheid en kwaliteit in de branche.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in