+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Accountmanager Nederland Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Page Personnel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Page Personnel

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van innovatieve logistieke oplossingen als Accountmanager, waarbij je cruciale klantrelaties beheert en uitbouwt. Werk samen in een gedreven team en maak gebruik van een competitief salaris, uitgebreid pensioenplan, en gunstige arbeidsvoorwaarden. We streven naar een ondersteunende omgeving waarin jouw groei en ontwikkeling centraal staan. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Wij bieden een uitdagende rol als Accountmanager, waarbij je een sleutelpositie inneemt in het vormgeven van onze toekomst en het leveren van innovatieve logistieke oplossingen. Je werkt samen in een gedreven team, waarmee je nauw samenwerkt. We bieden een competitief salaris, uitgebreide arbeidsvoorwaarden en een stimulerende werkomgeving waarin jouw talenten worden erkend en gewaardeerd.

Omschrijving

Als Accountmanager werk je nauw samen met de directeur en ben je verantwoordelijk voor het beheren van onze belangrijkste accounts. Je bent het gezicht van onze organisatie en speelt een cruciale rol in het uitbouwen en onderhouden van waardevolle relaties met klanten. Je taken omvatten onder meer:
  • Het beheren en onderhouden van bestaande klantrelaties (Relatiebeheer);
  • Het ontwikkelen van strategieën voor Key Account management om de groei van onze belangrijkste accounts te bevorderen;
  • Het actief benaderen van potentiële klanten en het genereren van nieuwe zakelijke kansen (Acquisitie);
  • Het succesvol afsluiten van deals en contracten (Closen).
Aanbod

Wij koesteren onze medewerkers en streven naar een omgeving te creëren waarin ze kunnen gedijen.
  • Een competitief salaris tussen €4.000 en €5.500 op basis van een fulltime werkweek van 40 uur, afhankelijk van ervaring en kwalificaties.
  • Een uitgebreid pensioenplan, waardoor je kunt bouwen aan een solide financiële toekomst.
  • Zeer gunstige arbeidsvoorwaarden volgens de geldende CAO-regeling, inclusief diverse extra's en voordelen.
  • 25 vakantiedagen per jaar.
Wij geloven we in het creëren van een stimulerende en ondersteunende werkomgeving waarin onze medewerkers kunnen excelleren en een bevredigende loopbaan kunnen opbouwen. We zijn er trots op een werkplek te bieden waarin iedereen zich gewaardeerd, gerespecteerd en gehoord voelt.

Interesse?

Als jij denkt dat je de juiste persoon bent voor deze uitdagende rol en graag deel wilt uitmaken van ons dynamische team reageer dan snel! We kijken ernaar uit om van je te horen en mogelijk onze nieuwe Accountmanager te verwelkomen.

Gevraagd

Het kandidatenprofiel waar wij naar opzoek zijn beschikt over de volgende competenties:

* Uitgebreide kennis van logistieke oplossingen en ervaring binnen de logistieke sector, waardoor je in staat bent om klanten effectief te adviseren over onze diensten en oplossingen;
* Minimaal een HBO-opleidingsniveau, wat je in staat stelt om complexe vraagstukken te begrijpen en strategische beslissingen te nemen in samenwerking met onze klanten en interne teams;
* Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, waardoor je een bewezen staat van dienst hebt opgebouwd in het beheren van accounts, acquisitie en het behalen van verkoopdoelstellingen;
* Bewezen ervaring in Accountmanagement, bij voorkeur met een focus op grotere accounts, waarbij je hebt aangetoond dat je in staat bent om sterke relaties op te bouwen en te onderhouden met klanten van verschillende omvang;
* Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels, zowel mondeling als schriftelijk, waardoor je effectief kunt communiceren met klanten en interne stakeholders op alle niveaus.

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn een vooraanstaande speler in de logistieke sector, geloven we in het bieden van innovatieve oplossingen en het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. Met een rijke geschiedenis en een warme, familiale werkomgeving, zijn we trots op ons team van meer dan 300 toegewijde professionals, waarvan ongeveer 20 op onze commerciële afdeling. Als onderdeel van onze groeistrategie zijn we momenteel op zoek naar een dynamische en resultaatgerichte Accountmanager die zowel ervaring heeft met acquisitie als relatiemanagement.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in