+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Opleidingscoach FEC/CDD Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Welten

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.700 p/m

Vacature in het kort

Als Opleidingscoach FEC/CDD speel je een cruciale rol in het ontwikkelen en verzorgen van trainingen over Financiële Economische Criminaliteit en Customer Due Diligence. Je werkt samen met verschillende teams om ervoor te zorgen dat alle trainingen up-to-date zijn en voldoen aan de regelgeving. Een uniek aspect van deze rol is de mogelijkheid om na je inwerkperiode (gedeeltelijk) vanuit huis te werken, waardoor je flexibiliteit en balans krijgt. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Wat je bij ons gaat doen
Als Opleidingscoach FEC/CDD ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verzorgen van trainingen specifiek gericht op Financiële Economische Criminaliteit en Customer Due Diligence. Je werkt nauw samen met compliance en operationele teams om te zorgen dat alle trainingen actueel zijn en voldoen aan zowel interne standaarden als externe regelgeving.

Jouw werk als Opleidingscoach FEC/CDD
Je ontwerpt en implementeert een reeks van trainingsprogramma's die gericht zijn op het verhogen van de expertise binnen FEC en CDD. Deze programma's variëren van interactieve workshops tot uitgebreide online cursussen, afgestemd op de specifieke behoeften van zowel nieuwe als ervaren medewerkers.

Trainingen
Je coördineert met interne en externe deskundigen om ervoor te zorgen dat de trainingscontent relevant en van hoge kwaliteit is. Naast het ontwikkelen van trainingsmaterialen, treed je ook op als trainer. Je geeft presentaties en workshops die cruciaal zijn voor het begrijpen van complexe materie, zoals de detectie van witwaspraktijken en de naleving van CDD-voorschriften.

Onboarding en begeleiding
Een ander belangrijk aspect van je rol is de onboarding van nieuwe medewerkers. Je zorgt ervoor dat zij vanaf dag één de juiste kennis en hulpmiddelen hebben om succesvol te zijn. Jouw begeleiding helpt hen om snel op te gaan in de organisatie en de hoogste standaarden in hun werk te hanteren.

Jouw belangrijkste taken in het kort:

  • Samenwerken met relevante afdelingen om de trainingsbehoeften te bepalen en om te zorgen dat alle programma's voldoen aan de nieuwste regelgeving.
  • Ontwikkelen en bijwerken van gespecialiseerde FEC/CDD-trainingsmaterialen.
  • Verzorgen van educatieve sessies en workshops om diepgaande kennis van FEC/CDD te verspreiden.
  • Begeleiden van nieuwe medewerkers door een grondig en ondersteunend onboardingproces.
  • Onderhouden van contacten met externe opleidingsaanbieders om de breedte en diepte van het trainingsaanbod te garanderen.
Zo zijn wij een match
Deze functie is jou op het lijf geschreven als jij van nature een persoon bent die anderen helpt met hun ontwikkeling en mensen weet te motiveren. Je hebt veel kennis van CDD/FEC, altijd op zoek naar groei en je kunt gemakkelijk met mensen omgaan.

Je bent sterk in communicatie, comfortabel met zelfstandig werken, maar ook teamgericht. Je hebt een talent voor organiseren en hebt altijd oog voor de klant en het behalen van doelen.

  • Je hebt minstens een afgeronde hbo- of universitaire diploma.
  • Je hebt minstens  2 jaar ervaring binnen het FEC domein.
  • Je bent bekend met de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) en je kunt deze kennis met je collega's delen.
  • Je hebt ervaring met termen zoals Know Your Customer (KYC), Customer Due Diligence (CDD), Ongoing Due Diligence (ODD), Transactiemonitoring en/of Quality Assurance (QA). Ervaring in meerdere van deze gebieden is een pluspunt, maar geen vereiste.
Hier kom je terecht
Als Opleidingscoach FEC/CDD word je door Welten gedetacheerd. Dit betekent dat je bij Welten in dienst komt, maar bij onze opdrachtgevers in de bancaire sector aan de slag gaat.

Je inwerkperiode zal voornamelijk op kantoor plaatsvinden. Ben je eenmaal ingewerkt, dan kun je er voor kiezen om (gedeeltelijk) vanuit huis te werken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in