+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Uitvoerder Stations en Infra Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dura Vermeer Railinfra

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij Dura Vermeer Railinfra werk je aan belangrijke projecten voor het spoor, zoals het bouwen van extra perrons en vernieuwen van sporen. Je komt terecht in een team van topvakmensen en gebruikt de beste technieken. Je krijgt de kans om door te groeien en veel te leren. We zorgen goed voor onze medewerkers met goede arbeidsvoorwaarden, zoals een passend salaris, extra vergoedingen, en mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling. Plus, je werkt in een hecht team met een geweldige sfeer. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw ambitie

Wil jij een belangrijke rol spelen aan en op het spoor? Bij Dura Vermeer Railinfra zijn we op zoek naar ambitieuze nieuwe collega’s die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière. Werk mee aan spraakmakende projecten om de capaciteit van het spoor en stations te vergroten zoals de aanleg van een extra perron op Tilburg, het vernieuwen van de sporen op Amsterdam CS of de aanleg van een tramhalte op de TU Campus in Delft.

Wie wij zoeken:

Ben jij nu de voorman die jouw ploeg van monteurs gaat aanstuurt, nauw samenwerkt met de uitvoerder en de contacten onderhoud met de opdrachtgever en heb je de ambitie om door te groeien naar uitvoerder stations & infra? Het door Dura Vermeer op maat gemaakt opleidingsplan, jouw vermogen om snel te schakelen en je wil om goed te presteren, maken jou de perfecte kandidaat om verantwoordelijkheid te dragen voor de planning, kwaliteit en veiligheid van onze projecten én medewerkers met als uiteindelijke doel dat jij klaar bent om als uitvoerder de verantwoordelijk te gaan dragen. Samen met jouw team ga jij dan als uitvoerder zorgen voor het gewenste resultaat. Bij Dura Vermeer Railinfra werk je samen met de beste vakmensen, machines en technieken. Daarmee maken we het spoor veilig en efficiënt, zodat trein, tram en metro probleemloos kunnen rijden

Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, rail- infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities – en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.

Hier zit jij op je plek

Je standplaats is ons gloednieuwe duurzame kantoor in Utrecht, maar je bent grotendeels te vinden op onze projectlocaties aan het spoor in geheel Nederland. We werken aan mooie, complexe en innovatieve railinfra projecten en vieren samen onze successen. En het wordt nóg gaver, want onze projecten hebben een behoorlijke impact op de maatschappij. Werk je bij Dura Vermeer Railinfra, dan zorg jij er mede voor dat de treinen kunnen blijven rijden. Veilig én op tijd. Dat lijkt voor veel mensen vanzelfsprekend, maar dat is het natuurlijk niet. Dagelijks doen onze vakmensen er alles aan om dit mogelijk te maken. Je maakt snel deel uit van de familie en dat merk je. Er wordt goed voor je gezorgd, de deur staat open en we staan altijd voor elkaar klaar. Binnen de projectteams is de sfeer goed. Dura Vermeer Railinfra heeft een groeiambitie en jij gaat hieraan meebouwen! Je krijgt veel ruimte en vrijheid om jezelf en het team verder te brengen om de beste resultaten te halen.

Wat is jouw basis?

Wij verwachten van jou mbo werk en denk niveau. Enige kennis van elektrotechniek, energietechniek, werktuigkundig of civiel is mooi meegenomen. Je hebt enige werk- of stage ervaring bij voorkeur in de techniek. Ben je de coach van jouw sportteam, voorzitter van jouw schoolelftal of dartclub? Dan heb je mogelijk al enige eigenschappen die de baan van uitvoerder voor jou interessant maakt. Als voorman ga je mee in het opleidingstraject om tot een ervaren uitvoerder te gaan worden.

Hoe ziet het leertraject eruit?

Je gaat een aantal modules volgen welke een combinatie is van opdrachten in de praktijk en klassikale trainingen. Je zal worden gekoppeld aan een leermeester. Voornamelijk ga je kennis opdoen in de praktijk met als doel leren van elkaar en van je begeleider. Tussentijds zijn er momenten om je voortgang te bespreken.

Wat stellen wij daar dan tegenover?

Dura Vermeer is een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief. We hebben goede arbeidsvoorwaarden conform cao Railinfrastructuur (RIS). Dus bieden we je onder meer:

  • Een uitstekend salaris toegespitst op jouw kennis en vaardigheden en dat meegroeit met jouw ontwikkeling;
  • 25 vakantiedagen + 23 ADV dagen (beide op fulltime basis)
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
  • Een goede werk-privébalans dankzij soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden en thuiswerken en moderne verlofvormen voor onder meer ouderschap, calamiteiten, mantelzorg of een sabbatical.
  • Voor verse vaders: 100% doorbetaling van je salaris tijdens je (aanvullende) geboorteverlof.
  • Een zeer goede beloning wanneer je de nachten of weekenden gaat werken
  • Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Dura Vermeer academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen.
  • Een mobiliteitsbudget, bedrijfswagen, smartphone en een laptop of tablet van de zaak.

En last but not least: fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.

Heb jij ook hart voor het spoor?

Ben jij klaar om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen en samen met ons het spoor veilig te houden? Solliciteer dan nu via onderstaande button en maak deel uit van ons enthousiaste en betrokken team! Nog vragen? Stel ze! Bel of mail onze recruiter Jeffrey Smit via 06-41176005

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in