+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Procesmanager Railinfra Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dura Vermeer Railinfra

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Werk mee aan de ambitie van Dura Vermeer om binnen 3 jaar tot de top 3 vernieuwers in de railinfra te behoren. Als procesmanager draag je bij aan complexe projecten en procesoptimalisatie, gebruikmakend van nieuwe technologieën. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw ambitie

Waar je kracht ook ligt, je gaat als procesmanager meebouwen aan onze ambitie: binnen 3 jaar een plek in de top 3 van vernieuwers in de railinfra. Complexe projecten, procesoptimalisatie, werken met nieuwe technologieën, innovatief denken... Je kan veel en dat laat je bij ons zien.


Dit wordt jouw baan

Je houdt van techniek en van werken aan mooie, uitdagende rail projecten. Maar tegelijkertijd vind jij jezelf geen hardcore techneut. Je beschikt over een analytische vermogen en goede communicatieve vaardigheden.. Als Procesmanager ben je verantwoordelijk voor de aantoonbare beheersing van de interne en externe processen van onze integrale projecten. Jij bent de essentiële verbinding tussen de techniek en het proces. Je vindt het leuk om processen goed te regelen. Het plannen en prioriteren van werkzaamheden is voor jou vanzelfsprekend. Als Procesmanager ben je de spin in het web binnen tender- en projectteams en ben je onderdeel van onze groeiende procesorganisatie, bestaande uit 5 procesmanagers en 8 procescoördinatoren. Je werkt in projecten onder de tendermanager of projectmanager. In je dagelijks werk stuur je één of meerdere procescoördinatoren aan. Je kerntaken zullen bestaan uit:

  • Je verbetert de processen van Dura Vermeer, auditeert Dura Vermeer projecten en bent het bedrijfskundig verbetergeweten van de eigen divisie en eigen werkmaatschappij.
  • Je stelt projectmanagementsystemen vast en implementeert deze, je auditeert en evalueert;
  • Je bent verantwoordelijk voor en draagt bij aan Informatie- en kwaliteitsmanagement in de projecten;
  • Je bent verantwoordelijk voor risicomanagement met betrekking tot probabilistische analyses, het proactief sturen op risicosessies, de tijdigheid, kwaliteit en implementaties van kansen en risico’s;
  • Je coördineert de overall-planning met de standlijn en de regievoering over de proces-, document- en detailplanningen, voert probabilistische analyses uit, LEAN-planningssessies,;
  • Binnen Contract- en financieel management ben je medeverantwoordelijk voor het beheren van de in- en output van het SE-proces in relatie tot de VTW’s, prestatieverklaringen, termijnstaten, Q-rapportages en S-curves.


Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, rail- infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.


Hier zit jij op je plek

Je maakt deel uit van de vakgroep Procesmanagement binnen Dura Vermeer Railinfra. In nauwe samenwerking met Projectmanagement, Tendermanagement, Controlling, Verwerving en Engineering werk je aan prachtige rail projecten in Nederland . Je standplaats is ons duurzame kantoor in Utrecht, maar je bent grotendeels te vinden op onze projectlocaties aan het spoor in geheel Nederland. We werken aan mooie, complexe en innovatieve railinfra projecten en vieren samen onze successen. En het wordt nog gaver, want onze projecten hebben een behoorlijke impact op de maatschappij. Werk je bij Dura Vermeer Railinfra, dan zorg jij er mede voor dat de treinen kunnen blijven rijden. Veilig en op tijd. Dat lijkt voor veel mensen vanzelfsprekend, maar dat is het natuurlijk niet. Dagelijks doen onze vakmensen er alles aan om dit mogelijk te maken. Je maakt snel deel uit van de familie en dat merk je. Er wordt goed voor je gezorgd, de deur staat open en we staan altijd voor elkaar klaar. Binnen de projectteams is de sfeer goed. Dura Vermeer Railinfra heeft een groeiambitie en jij gaat hieraan meebouwen! Je krijgt veel ruimte en vrijheid om jezelf en het team verder te brengen om de beste resultaten te halen.

Dit breng je mee

Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van procesmanagement, en bent toe aan de stap tot senior. We zoeken een echte teamspeler, iemand die verbindt en handelt vanuit het gezamenlijk belang. Je weet mensen te bewegen en stemt jouw aanpak af op de mensen waar je mee werkt. Je bent doortastend en zowel mondeling als schriftelijk communicatief sterk. Je kunt feedback geven en ontvangen en je kan goed communiceren. Deze vaardigheid gebruik je tijdens deze functie voor de vele samenwerkingsverbanden waar jij in zult functioneren. Daarbij kan jij je goed inleven in de standpunten van de ander zonder jezelf te verliezen. Je kunt omgaan met weerstand. Je denkt in kansen en oplossingen, bent gestructureerd en resultaatgericht en beschikt over een goed ontwikkeld analytisch denkvermogen. En verder:

  • Een afgeronde technische of bedrijfskundige hbo-of wo-opleiding;
  • Ervaring op het gebied van contract- en projectbeheersing (UAV-GC);
  • Je hebt kennis en ervaring met Relatics
  • Ervaring met infrastructurele tenders of projecten is een pré;
  • Het is een pre als je beschik over een rijbewijs b


Dit bieden wij jou

Dura Vermeer is een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief. We hebben goede arbeidsvoorwaarden conform cao Railinfrastructuur (RIS). Dus bieden we je onder meer:

  • Een meer dan uitstekend salaris toegespitst op jouw kennis en vaardigheden en dat meegroeit met jouw ontwikkeling;
  • 25 vakantiedagen + 18 ADV dagen (beide op fulltime basis)
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico's, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
  • Een goede werk-privé balans dankzij soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden en thuiswerken en moderne verlofvormen voor onder meer ouderschap, calamiteiten, mantelzorg of een sabbatical.
  • Voor verse vaders: 100% doorbetaling van je salaris tijdens je (aanvullende) geboorteverlof.
  • Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Dura Vermeer academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen.
  • Een mobiliteitsbudget, bedrijfswagen of, afhankelijk van de functie, een leaseauto met grote keuzevrijheid. Smartphone en een laptop of tablet van de zaak.
  • Een vitaliteitsprogramma en een individueel keuzebudget voor duurzame inzetbaarheid.
  • En last but not least: fijne collega's die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.


Heb jij ook hart voor het spoor en wil jij ook meer uit je werk halen?

Bel of mail onze recruiter Jeffrey Smit via 06-41176005.of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Deze eisen geven een richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Voldoe jij niet aan alle eisen maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Dura Vermeer: maak meer mogelijk! Bij Dura Vermeer werven en selecteren we onze kandidaten graag zonder de goedbedoelde hulp van ?onderaannemers?. Bij acquisitie door detacheringsbureaus of andere partijen behouden we ons het recht voor om meerwerk in rekening te brengen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in