+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Administratief Procesmanager - Adviseur Duurzaam Energie(k) Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Administratief Procesmanager / Adviseur Energie, heb je veel ruimte om invulling aan jouw baan te geven. Jij hebt een veelzijdige rol, waarbij je zowel het klantcontact hebt als de administratieve werkzaamheden. Je blijft betrokken bij de gehele ‘klantreis’/ customer journey. De organisatie wil graag een professionaliseringsslag maken, zodat zij klaar is voor een toekomstige groei. Dit betekent dat jij je zeker richt op het verbeteren van de bestaande processen. Jouw werkzaamheden zijn onder andere:
  • Optimaal informeren van klanten over de complexe energie transitie – duurzame energie (zowel per email, telefoon als bij bijeenkomsten)
  • Contact onderhouden met de diverse stakeholders
  • Opstellen van de verschillende contracten
  • Administratieve werkzaamheden
  • Facturatie
Een functie waarbij jij de bouwstenen gaat leggen, zodat de organisatie ‘klaar is’ om de beoogde groei te maken. Je zal deelnemen aan verschillende projecten, waar je ook verschillende rollen zult aannemen. Geen dag zal hetzelfde zijn!
 

Gevraagd

Administratief Procesmanager/ Adviseur Energie, het allerbelangrijkste is dat je blij wordt van de baan, waarbij optimale klanttevredenheid het belangrijkste is! Je voelt je thuis in een werkomgeving waar jij nog veel toegevoegde waarde kunt bieden. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en enige ervaring in een dienstverlenende en/of administratieve rol. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden (woord en geschrift) in de Nederlandse taal en hebt het vermogen om complexe materie op een eenvoudige en voor de klant duidelijke manier over te brengen. Je bent dienstverlenend ingesteld en streeft altijd naar optimale klanttevredenheid. Je bent administratief sterk, werkt graag foutloos en bent gericht op efficiency. In deze MKB omgeving is het belangrijk dat je je thuis voelt in een no nonsense omgeving waar iedereen z’n verantwoordelijkheid neemt.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
AlsAdministratie Procesmanager/ Adviseur Energie draag je bij aan een duurzamer Nederland. Jij werkt mee aan de energie transitie! Daarbij werk je in een mensgerichte kleine organisatie met korte lijnen, die valt onder een multinational. Je staat aan de start van een groeiende organisatie en gaat de bouwstenen leggen, zodat het mogelijk wordt om te groeien. Het is dan ook een vaste baan, waarbij de organisatie graag voor langere tijd aan je committeert. Er wordt een passend vast salaris geboden van circa E 3.000,-- tot E 4.000,-- bruto per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding. Daarnaast biedt zij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 38 vrije dagen & uitstekende ontwikkelmogelijkheden door het volgen van opleidingen en trainingen.
 

Bedrijfsomschrijving

Als Administratief Procesmanager/ Adviseur Energie, werk je in een start-up omgeving. Je kent al jouw ongeveer 65 collega’s. Deze energie organisatie, gericht op Nederland, valt onder een beursgenoteerde multinational. Nuchter, klantgericht, hulpvaardig, sociaal en gedreven zijn woorden die de bedrijfscultuur goed omschrijven. Vind jij energie transitie – duurzame energie ook interessant? En pas jij in een veranderingsgezinde werkomgeving waar jij echt verschil kan maken? Dan is dit jouw werkomgeving! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in