+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Fulltime Horecamedewerker Utrecht Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Skanna Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,93 p/u

Vacature in het kort

Duik in de bruisende wereld van de horeca met Skanna! Als horecamedewerker bij Skanna Utrecht geniet je van een persoonlijke benadering, waarbij je geen nummertje bent maar bij naam wordt gekend. Werk op unieke locaties zoals het Muntgebouw of De Fabrique, en laat je enthousiasme stralen op diverse evenementen. Met of zonder ervaring ben je welkom, en met de flexibiliteit om wekelijks je beschikbaarheid aan te geven, past deze baan perfect bij een tussenjaar of als fulltime optie. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Werken bij Skanna

Skanna is een horeca uitzendbureau dat gelooft in gastvrij horecapersoneel, als horecapersoneel maak je het verschil! Bij Skanna sta je ingeschreven bij een vestigingskantoor en ben je geen nummertje, maar kennen we je (heel normaal) gewoon bij naam. Meer weten over werken bij Skanna Utrecht? .

Wij zijn altijd op zoek naar horecatoppers die fulltime aan de slag willen in de horeca van Utrecht. Heb je een tussenjaar en wil je graag veel geld sparen voor je reis? Zit je ‘in between jobs’ of heb je het horecavirus te pakken en wil je fulltime aan de slag in de horeca? Zowel met als zonder horeca-ervaring ben je bij Skanna aan het juiste adres! Wij zijn altijd op zoek naar fulltime horecamedewerkers in Utrecht. Wekelijks geef je zelf je beschikbaarheid aan ons door, waarna je wordt ingepland op verschillende locaties in Utrecht.


Opdrachtgevers Utrecht

Via Skanna Utrecht zal je komen te werken bij verschillende opdrachtgevers in en in de buurt van Utrecht. Van grote bedrijfsfeesten tot dinershows en bruiloften. In de regio Utrecht werken wij onder andere met:

  • Muntgebouw: Altijd al willen werken in een van de mooiste gebouwen in Utrecht? In dit monumentale pand vinden onder andere congressen, vergaderingen en evenementen plaats. Een unieke locatie op een bijzondere historische plek!
  • De Fabrique: Van beurzen tot congressen en van Soenda indoor tot de ‘Boer zoekt Vrouw’ afterparty, geen dag is hetzelfde bij deze toffe evenementenlocatie.
  • Oud London: Je bent hier vaak aan het werk bij bruiloften en feesten het Universiteitsmuseum. Hier worden ook beurzen en congressen gehouden. Via Oud London werk je ook bij de Sterrenwacht.
  • Slot Zeist: in dit zeventiende-eeuwse slot in de bossen van Zeist worden veel bruiloften, diners en ontvangsten gehouden. Maar ook het grote spektakel Ashtonia!
  • Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal: In deze twee kastelen zal je aan het werk zijn bij een hoop sprookjesachtige bruiloften, feesten en diners. 
WAAROM WERKEN BIJ SKANNA?

Als je bij ons komt werken:

  • Krijg je een goede horeca training, zodat je met een glimlach je werk kunt doen.
  • Kom je op de mooiste plekken in Utrecht en omstreken.
  • Zorgen wij voor afwisselend werk, van bruiloften tot evenementen.
  • Geef je wekelijks je beschikbaarheid aan ons door.
Wat verdient dat nou?

Ja, natuurlijk wil je graag weten wat je gaat verdienen. Hieronder vind je het basisuurloon als horecamedewerker per leeftijd, inclusief je reserveringen. Bij een een aantal opdrachten zal het uurloon hoger liggen, dit hangt af van de werkzaamheden die je die dag uitvoert. Groei je door naar Shiftleader? Dan ga je ook meer verdienen.

21 jaar en ouder € 15,93

20 jaar € 14,33

19 jaar € 12,75

18 jaar € 11,15

17 jaar € 9,56

16 jaar € 7,97


SKANEES WORDEN?

Wij zijn altijd op zoek naar fulltime Skanezen in Utrecht. Ben jij:

  • Woonachtig in (de buurt van) Utrecht?
  • Flexibel, gastvrij en enthousiast?
  • Bereid hard te werken?

Schrijf je dan snel in!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in