+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Beleidsadviseur Volksgezondheid Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Universiteit of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.464 - € 6.500 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van ‘gezond stedelijk leven voor iedereen’ in Utrecht, waar je als Beleidsadviseur Volksgezondheid een cruciale rol speelt. Vanuit deze functie draag je bij aan het gezond en veerkrachtig maken van de stad, met een focus op jeugdgezondheidszorg, zorg voor sociaal kwetsbaren, en meer. Ontwikkel het gezondheidsbeleid, breng expertise in, en werk in een omgeving die je uitdaagt om opgavegericht en in diverse overheidsrollen te opereren. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

In Utrecht werken ze aan ‘gezond stedelijk leven voor iedereen’. Utrecht wil een stad zijn waar inwoners gezond en veerkrachtig zijn. Als Afdeling Volksgezondheid dragen zij hieraan bij vanuit verschillende rollen en verantwoordelijkheden. Ze monitoren de gezondheid van hun inwoners en voeren een aantal taken uit, zoals de jeugdgezondheidszorg, de zorg voor sociaal kwetsbaren en de inspectie van de kinderopvang. Ook ontwikkelen ze het Utrechts gezondheidsbeleid (zie ‘gezondheid voor iedereen’, hun huidige nota) en brengen ze onze gezondheidsexpertise in allerlei ontwikkelingen in. Zowel nationaal als internationaal worden ze steeds meer gezien als een voorloper van de ‘gezonde stad’. 


Functie eisen

Volksgezondheid werkt opgavegericht en acteert als partner in het netwerk. Per situatie wordt gekeken naar de passende overheidsrol. Zo zijn ze soms meer sturend, soms meer faciliterend of samenwerkend. Dit vergt van onze beleidsadviseurs dat ze in staat moeten zijn te schakelen tussen deze verschillende rollen.

Voor een succesvolle invulling denken we verder dat je de volgende bagage nodig hebt:

  • Je beschikt over WO werk- en denkniveau opgedaan door opleiding en/of werkervaring in de gezondheidswetenschappen, psychologie, sociale wetenschappen, bestuurskunde of een vergelijkbare richting;
  • Je hebt ruime en aantoonbare ervaring als beleidsadviseur;
  • Je hebt ervaring met beleidsadvisering in een politiek bestuurlijke omgeving, bij voorkeur binnen het sociaal domein;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het opstellen van nadere regels (subsidieverordeningen) en uitvoeringsprogramma’s;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met het sturen op budgetten; 
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Beleidsadviseur Volksgezondheid die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in