+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Medior Bouwkundig Uitvoerder Woningbouw Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Building Heroes

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Medior Uitvoerder speel je een belangrijke rol in het bouwen van huizen. Je zorgt ervoor dat alles goed verloopt en iedereen veilig werkt. Je werkt samen met een team en praat regelmatig met de baas over hoe het gaat. Je helpt ook je collega's beter te worden in hun werk. Je krijgt een goed salaris en extra s, zoals hulp met sparen voor later en de kans om meer te leren. Je werkt aan mooie projecten in de buurt. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Be a hero

Als Medior Uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van woningbouwprojecten binnen de gestelde tijd en planning. Met jouw bouwkundige kennis waarborg je veiligheid en kwaliteit op de bouwplaats. Je fungeert als regisseur, zorgt voor heldere communicatie en bent de verbindende schakel tussen alle betrokkenen. Dagelijkse taken omvatten onder andere het coachen van bouwplaatsmedewerkers, plannen van personeel en materieel, bewaken van de voortgang en zorgen voor een veilige werkomgeving. Je werkt nauw samen met vaste teams en rapporteert regelmatig aan de bedrijfsleider over de voortgang en planning van jouw projecten.

Benefits
  • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Inclusief een goede pensioenregeling;

  • Medewerkers staan centraal en zijn de belangrijkste waarde voor de organisatie; er is een veilige werkomgeving en goede arbeidsverhoudingen staan voorop;

  • Opleidingsmogelijkheden buiten de organisatie zijn bespreekbaar, er is ook een eigen Acadamy;

  • Werken aan verschillende hoogwaardige projecten in jouw regio.

Bouwstenen voor succes
  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding in bouwkunde.

  • Je bent kritisch en let op zowel kosten als kwaliteit.

  • Communicatief ben je sterk en je hebt de juiste dosis daadkracht, omdat je voortdurend in contact staat met collega's en klanten.

  • Een aanvullende uitvoerdersopleiding of een leidinggevende bouwopleiding is een pluspunt.



Bedrijfsomschrijving

Onze klant is gespecialiseerd in het bouwen van diverse type woningen: vrijstaande-, twee-onder-één kap- en rijwoningen. De projecten die uitgevoerd worden zijn voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.Door de jaren heen is het woonconcept steeds doorontwikkeld, waarbij de klantwens voorop staat. Voor alle medewerkers geldt dat men bouwtechnisch goed onderlegd is. Naast het bouwtechnische aspect is het oog voor de klantgerichtheid van iedereen binnen de organisatie net zo belangrijk. Iedereen binnen de organisatie volgt innovaties en ontwikkelingen binnen de branche op de voet, dit maakt dat het woonconcept altijd bij de tijd en klaar voor de toekomst is. De organisatie is zelf gevestigd in Twente, als onderdeel van een grotere groep ondernemingen die de leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in