+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Sales Engineer Electrical Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Search X Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.000 p/m

Vacature in het kort

Bij deze internationale speler in industriële automatisering draait alles om innovatie en kwaliteit. Ze zoeken een Sales Engineer Electrical Connectors die klanten helpt en de markt in Nederland verder ontwikkelt. Je krijgt een goed salaris, een eindejaarsbonus, een elektrische auto en de mogelijkheid om thuis te werken. Ook krijg je een iPhone en iPad van de zaak. Plus, met de flexibele vakantieregeling kun je makkelijk een break nemen. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Een passie voor innovatie gecombineerd met een drive voor topkwaliteit en betrouwbaarheid, dat is de garantie waar de klanten van deze experts op mechatronics gebied op kunnen rekenen.

Vertel me meer…

Voor veel organisaties in de industriële sector is het van groot belang om continu de productiviteit te verhogen. Zodat ze de veranderingen in deze competitieve branche kunnen bijhouden en altijd kunnen blijven leveren. Maar hoe zorg je voor een verhoogde productiviteit op de juiste wijze? Deze internationale speler op het gebied van industriële automatisering biedt de oplossingen.

Voor verschillende afdelingen zijn deze mensen dagelijks bezig om de beste mechatronics oplossingen te leveren. Ze hebben ruime ervaring en een uitstekende expertise in het ontwerpen, produceren, verkopen en het bieden van ondersteuning voor producten en systemen in sectoren waar hoge productiviteit, betrouwbaarheid en precisie essentieel zijn. Maar om hun producten en service te allen tijde van het hoogste niveau te laten zijn, hebben ze jouw hulp nodig.

Interessant, hoe kan ik helpen?

Als Sales Engineer Electrical Connectors ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden van de technische commerciële contacten met de bestaande klanten in Nederland. Ook ondersteun je bij het verder ontwikkelen van de markt in ons land. Jij zit nooit lang stil, je gaat namelijk regelmatig langs bij de klant op locatie om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt.

Klinkt goed, maar wat is er nodig van mij?

Jij hebt een technische opleiding afgerond of hebt de juiste kennis door de werkervaring die je al hebt opgedaan. De behoeftes van een klant begrijpen is voor jou geen enkel probleem en je weet altijd wat nodig is om een uitstekend resultaat te behalen. Ook heb je een vlotte babbel, zowel in het Nederlands als het Engels.

Dit ben ik, maar wat krijg ik ervoor terug?

Jij kunt rekenen op een maandsalaris tussen de €4.000,- en €5.000,- en een eindejaarsbonus. Ook krijg je een elektrische auto om altijd in stijl op kantoor en bij de klant te arriveren. Je hoeft niet altijd de hort op, thuiswerken is namelijk mogelijk en hiervoor krijg je de juiste benodigdheden. Toe aan een weekje zon, zee en hagelwitte stranden? Geen probleem, je kunt genieten van een soepele vakantieregeling. Ook liggen er al een iPhone en iPad van de zaak op je te wachten. Twijfel niet en solliciteer nu, je hoort snel van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in