+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Stage MBO Infra – GWW Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dura Vermeer Railinfra

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Zet je passie voor infrastructuur om in praktijk en doe waardevolle ervaring op tijdens een stage bij Dura Vermeer Infra. Je werkt aan spannende projecten en krijgt goede begeleiding om alle kanten van het werk te leren kennen. Dit familiebedrijf biedt niet alleen een stagevergoeding, maar ook een kans om te groeien en bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Je komt terecht in een team waar iedereen elkaar steunt en er ruimte is voor jouw ideeën. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij jouw passie voor infrastructuur omzetten in praktijkervaring? Solliciteer nu en maak deel uit van ons team, waar je de kans krijgt om hands-on ervaring op te doen en bij te dragen aan boeiende projecten!

Dit wordt jouw stage

Als stagiair bij Dura Vermeer Infra ga je aan de slag op ons kantoor in Utrecht en werk je aan één of meerdere projecten in de provincie Utrecht, zowel op het gebied van kunstwerken als asfalt. Denk bijvoorbeeld aan de doorfietsroute in Veenendaal, de Amsterdamsestraatweg of de herinrichting van de Engweg. Je wordt tijdens je stage goed begeleid door een van onze collega's, zodat je een grondig begrip krijgt van alle aspecten van een infrastructuurproject.

Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities – en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.

Hier zit je op jouw plek

Je gaat werken bij Dura Vermeer Infra regionale projecten Midden in Utrecht, waarbij innovatie, duurzaamheid en techniek top of mind zijn. Het is een groeiende organisatie, met een grote, gezonde lange termijn ambitie. We focussen ons op Net Zero; “Nul uitstoot voor 2050 en in 2030 moet onze CO2-uitstoot gehalveerd zijn”. Dit alles is een gezamenlijk reis waar veel ruimte voor jouw eigen ambitie is.

Dit neem je mee

  • Je volgt een mbo opleiding richting civiele techniek infrastructuur, GWW of een vergelijkbare opleiding;Zowel een BOL- als een BBL traject is mogelijk;
  • Zowel een BOL- als een BBL traject is mogelijk;
  • Je wilt je verdiepen binnen de infrastructuur bijvoorbeeld in de uitvoering of werkvoorbereiding. Samen met jou kunnen we kijken hoe we jouw stage invulling geven;
  • Je beschikt bij voorkeur over eigen vervoer of kunt met het OV naar onze projecten komen;
  • Je bent proactief, nuchter en een harde werker, net als wij!

Heb je naar aanleiding van bovenstaande vragen of een specifieke stagewens schroom dan niet om contact op te nemen. Wij beantwoorden je vragen graag of denken graag met je mee voor het invullen van je stagewens.

Dit bieden wij jou

Dus bieden we je onder meer:

  • Een mooie stagevergoeding van €650,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week;
  • Je krijgt een uitdagende opdracht waarbij je veel inbreng hebt en ruimte voor eigen initiatief;
  • De beste collega’s om het vak van te leren en zij zorgen voor een ongekende goede werksfeer;
  • Een familiebedrijf waarin we voor elkaar klaarstaan!

Wil jij ook meer uit je stage halen?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Stuur ons je cv en wij gaan voor je aan de slag. In onderstaand stappenplan lees je wat je daarna van ons kunt verwachten.

Heb je nog vragen? E-mail of app Caroline en de rest gaat vanzelf. Hopelijk spreken we elkaar snel en loop jij binnenkort stage bij Dura Vermeer Infra! via de button "Solliciteer nu" op deze pagina./ 06 81368998

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in