+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider GWW Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Connetix

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Connetix

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Laptop, Opleidingsbudget, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In ons familiebedrijf, dat gespecialiseerd is in civiele techniek, zoeken we een enthousiaste werkvoorbereider. Of je nu net klaar bent met je opleiding of al ervaring hebt, bij ons kun je groeien. We bieden een warm welkom en zorgen dat je goed start. Je werkt in een team waar iedereen belangrijk is. We hebben veel verschillende projecten, dus er is altijd iets nieuws te leren. Je krijgt een goede start met een inwerkprogramma. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Binnen ons familiebedrijf, gespecialiseerd in civiele techniek, zoeken we een gedreven werkvoorbereider. Of je nu vers van de opleiding civiele techniek of technische bedrijfskunde komt, of al ervaring hebt, wij bieden een unieke gelegenheid om jezelf te ontwikkelen in een ervaren team. Als werkvoorbereider speel je een essentiële rol in het welslagen van onze projecten. Ons familiebedrijf staat bekend om zijn betrokkenheid en persoonlijke aanpak, wat je ook merkt bij de introductie van nieuwe teamleden. Ongeacht je ervaringsniveau bieden wij een gedegen inwerkprogramma waarbij je geleidelijk vertrouwd wordt gemaakt met het vakgebied. Voor recent afgestudeerden betekent dit de mogelijkheid om je theoretische kennis in de praktijk te brengen en te groeien onder begeleiding van ervaren collega's. Je wordt niet aan je lot overgelaten, maar krijgt gerichte begeleiding om het vak op jouw tempo te leren. Het is een unieke gelegenheid om je theoretische achtergrond te vertalen naar praktische vaardigheden, met de ondersteuning van ons deskundige team. Voor ervaren werkvoorbereiders bieden we de kans om direct betrokken te zijn bij uitdagende projecten. Jouw expertise wordt erkend en ingezet, waardoor je meteen een verschil kunt maken in onze diverse projecten. Voor een HBO-starter begint ons startsalaris al vanaf €3.000.


Wat worden je voorwaarden als Werkvoorbereider?

Je bent vast opzoek naar vastigheid. Wij zijn een recruitmentbureau waarbij de kandidaat én de klant centraal staat. Wij luisteren echt naar jouw wensen en behoeftes en proberen jou op deze manier te matchen aan één van onze opdrachtgevers. Ons doel is het creëren van een toekomst. Een relatie op de lange termijn. Meer dan 90% van onze werknemers krijgen na een jaar een vast contract bij onze klant! Daarnaast spiegelen wij de arbeidsvoorwaarden van de klant, zo heb je recht op:

  • werken in een dynamisch team van jong en oud met een goede en informele sfeer

  • telefoon en laptop van de zaak

  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen

  • een salaris van €3000 tot €4000

  • 89% van onze professionals krijgt binnen 1,5 jaar een vast contract

  • auto van de zaak

  • tot €2000,- opleidingsbudget

  • 8,33% vakantiegeld over je jaarsalaris

  • reiskostenvergoeding en pensioenregeling

Wie ben jij?

Als Werkvoorbereider speel je een cruciale rol in het bouwen van succesvolle projecten. Onze vereisten zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat je beschikt over de juiste bouwstenen voor deze rol. We verwachten niet alleen een solide technische achtergrond, maar ook bewezen organisatorische vaardigheden en de mogelijkheid om complexe projecten te coördineren. Jouw vermogen om effectief te communiceren en samen te werken in multidisciplinaire teams is van onschatbare waarde voor ons.

  • een afgeronde HBO opleiding in de civiele techniek, built environment of bouwkunde

  • affiniteit met de GWW

  • je bent een teamspeler en bent communicatief sterk

  • een goede beheersing van de Nederlands taal

Wat ga je doen als Werkvoorbereider?

Als Werkvoorbereider krijg je te maken met een uitdagende baan, waarin het de kunst is om meerdere balletjes tegelijk in de lucht te houden. Dit is uit te drukken in de volgende 'gebruikelijke' werkzaamheden:

  • het opstellen van offertes en het voorbereiden van zowel inkoop als uitbesteding

  • je bent verantwoordelijk voor zowel de voorbereiding als voor de voortgang van projecten

  • het in de gaten houden van tijd, budget, kwaliteit en veiligheid

Organisatie

HR manager: ''Wij bestaan al sinds 1975 en zijn een echt begrip in de omgeving, een trots familiebedrijf. Momenteel zijn we 250 man sterk. Met ons expertise in de Grond-weg en waterbouw en sport- en cultuurtechniek gaan wij geen uitdaging uit de weg. Wij leiden technisch bedrijfskundige of civieltechnische young professionals op tot echte rotten in het vak. Wij communiceren hier heel open met elkaar, recht toe recht aan. Wanneer je op zoek bent naar veel diversiteit in je werk ben je bij ons aan het juiste adres. Met al onze verschillende disciplines zoals hoef je, je geen moment te vervelen.


Werksfeer

Bij ons staat het familiegevoel centraal en we zijn op zoek naar iemand die zich hierin thuis voelt. De lijnen zijn kort, de samenwerking is direct en je wordt gewaardeerd om wie je bent en wat je bijdraagt. Of je nu aan het begin van je carrière staat of al de nodige ervaring hebt, bij ons ben je onderdeel van een hechte en groeiende familie. Kom bij ons team en ontdek de kansen die jouw toekomst als werkvoorbereider bij ons familiebedrijf te bieden heeft.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in