+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Ondersteuner inhuur, Rijkswaterstaat Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 3.091 - € 4.921 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van personeelsinhuur bij een belangrijke speler in de publieke sector. Met een aantrekkelijk salaris, flexibele werklocatie, en unieke extra's zoals een fietsvergoeding en de mogelijkheid tot verlenging, bieden we je een veelzijdige rol waarbij geen dag hetzelfde is. Werk samen in een nieuw team, geniet van het uitzicht op het water, en ontdek de culinaire opties in het bedrijfsrestaurant. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Het inhuren van goed personeel is belangrijk voor Rijkswaterstaat! De inhuurdesk houdt zich bezig om binnen de juiste gestelde regels en raamovereenkomsten het juiste personeel in te zetten. Wil jij daar onderdeel van uit maken? Dan is dit de functie die jij zoekt!

Wat bieden wij jou
  • Wauw! € 3091 tot wel € 4921 per maand!
  • Kom je met de fiets? Trring! Fietsvergoeding!
  • Werken op kantoor en vanuit huis!
  • Pauze? Tijd voor tafelvoetbal in de loungekamer!
  • Optie tot verlenging!
  • Goed bereikbaar met het ov!
Wie ben jij

Als ondersteuner inhuur heb jij ervaring op gedaan in de uitzendbrache. Jij bent op de hoogte van alle uitzendwetten en weet deze goed toe te passen binnen de rijksoverheid. Verder ben jij goed in het organiseren, jij hebt je werk op orde! Ook ben jij stressbestendig en vind jij veranderingen geen probleem.

  • Jij hebt ervaring in de uitzendbrache als recruiter, consultant of intercedent.
Wat ga je doen

Als ondersteuner inhuur zorg jij ervoor dat het inhuurproces goed staat en dat alles op rolletjes loopt. Je pakt vacatures op, kijkt waar deze thuis horen en zet ze uit. Doordat Rijkswaterstaat als overheid met externe partijen werkt, kijk jij ook onder welke overeenkomst het valt en zet je deze op de juiste manier uit. Als ondersteuner inhuur houdt je ook contact met de externe partijen om de voortgang te bewaken of juist met de aanvrager om updates te geven.

Waar ga je werken

Als ondersteuner inhuur ga je aan de slag op het mooie kantoor in Utrecht. Je kunt hier uitkijken op het Amsterdamse Rijnkanaal en ziet allerlei boten voorbij komen. In de middag kun je hier ook heerlijk wandelen of koop je een lekker broodje in het bedrijfsrestaurant. Hier hebben ze een breed aanbod van een yoghurtbar, soep, snacks of juist een lekker belegd broodje.

Het team waar je in gaat starten is helemaal nieuw. Dit maakt het extra leuk dat je dus samen de schouders eronder zet en alles gaat ontdekken.

Sollicitatie

Enthousiast geraakt? Dat snappen wij! Druk op de solliciteer-knop en verras ons met jouw motivatie. We nemen snel contact met je op om de vacature te bespreken. Nog vragen over deze functie? Neem gerust contact met ons op!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in