+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Lead .NET Developer Workforce Management Software   Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

.NET Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Freelance
  • 4.500 - € 5.500 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van afwisseling in je werk en vind je het leuk om op verschillende plekken te werken? Als examinator kom je bij verschillende opleidingen en opdrachtgevers. Je werkt zelfstandig en soms in een team. Het is belangrijk dat je digitaal vaardig bent en goed kunt samenwerken. Je reist naar verschillende locaties voor je werk. Dit is een mooie kans om ervaring op te doen en bij te dragen aan de ontwikkeling van studenten. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Als Lead .NET Developer speel je een rol in ontwerp en ontwikkeling van het nieuwe platform wat er de komende jaren op de planning staat. Concreet strekken jouw verantwoordelijkheden, als Lead .NET Developer, zich uit van het hands-on programmeren van complexe modules tot het overzien van de architectuur van het nieuwe platform. Moderne technologieën als C#.NET, Azure Cloud en React.js zullen hierin de rode draad vormen.  

In deze leidinggevende positie ben je als Lead .NET Developer dus niet alleen bezig met coderen, maar ook zeker actief betrokken bij alle overige fasen van de softwareontwikkelingscyclus. Tevens zet je als Lead .NET Developer jouw leiderschapsvaardigheden in om teamleden te begeleiden en te inspireren. Communicatie vormt hiermee een belangrijk onderdeel van je functie. Zo ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de technische documentatie en het zorgen voor een transparante en begrijpelijke communicatie over technische beslissingen naar alle betrokken partijen. 

Tot slot werk je als Lead .NET Developer nauw samen met de product owners en het managementteam om technische strategieën uit te lijnen met de bedrijfsdoelstellingen. Zo speel je dus een belangrijke rol in de strategische planning van projecten.  



Gevraagd

  • Je beschikt over HBO+ werk- en denkniveau; 
  • Je beschikt over diepgaande kennis van C#.NET en React.js; 
  • Je beschikt over de vaardigheid in zowel hands-on programmeren als het ontwerpen van architectuur; 
  • Je beschikt over relevante werkervaring in een soortgelijke leidinggevende functie. 


Aanbod

  • Een salaris tussen tot €5.000,- bruto op basis van een 40-urige werkweek;
  • 25 vakantiedagen + vakantiegeld;
  • Mogelijkheden tot studie met aanvullende studiekostenregeling;
  • Flexibiliteit in werktijden en -locatie;
  • Reiskostenvergoeding voor woon- werkverkeer;
  • Materieel van de zaak (laptop, telefoon, auto);  
  • Parttime werken behoort tot de mogelijkheden;
  • Verdere voordelen van een groeiend en stabiel bedrijf! 


Bedrijfsomschrijving

Dit innovatieve bedrijf, strategisch gevestigd in Utrecht, is toegewijd aan het ontwikkelen van geavanceerde technologische softwareoplossingen. Deze zijn specifiek gericht op urenmanagement via hun state-of-the-art Workforce Management Software. Deze totaaloplossing is ontworpen om uiteenlopende organisaties te helpen hun werkprocessen te optimaliseren, essentieel voor het effectief besturen van hun workforce en het behalen van organisatorische doelstellingen. De software omvat functionaliteiten zoals aan- en afwezigheidsregistratie, werkorderregistratie, personeelsplanning, en urenverantwoording op projecten, die allemaal bijdragen aan een efficiënter en productiever beheer van menselijk kapitaal. Met ongeveer 55 enthousiaste professionals in Utrecht, heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een kernspeler binnen de sector, mede dankzij een strategische fusie die de krachten van verschillende specialisten binnen de technologiebranche heeft verenigd. Deze samenwerking heeft een sterke basis gelegd voor innovatie en ontwikkeling, waardoor de organisatie continu vooroploopt in technologische vooruitgang. Wat betreft de cultuur kan je als Lead .NET Developer rekenen op een open en informele sfeer waarin samenwerking centraal staat. Persoonlijke en professionele ontwikkeling van jou als Lead .NET Developer wordt aangemoedigd met trainingen, workshops en kennisdeling! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in