+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Account Developer (tijdelijk) Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Independent Recruiters

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Independent Recruiters

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Freelance / Tijdelijk contract

Vacature in het kort

In deze uitdagende rol speel je een cruciale rol in het succes van onze partners door hen te begeleiden bij het identificeren van verbetermogelijkheden. Je analyseert prestaties, signaleert kansen en knelpunten, en werkt samen aan concrete actieplannen. Je fungeert als de brug tussen onze organisatie en de partners, waarbij je hen inspireert en motiveert tot optimalisatie. Jouw inzichten en expertise dragen direct bij aan het vergroten van klant- en partnerwinst. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

In deze rol gids jij 'jouw' partners richting klantsucces, waarbij je zorgt dat zij de juiste topics prioriteren. Welke verbeteringen of veranderingen leveren de meeste klant- en partnerwinst op? Dient een partner de contentrelevantie te vergroten, bijvoorbeeld om de kans op retouren te beperken? Of zijn ze minder 'populair' vanwege lange levertijden of relatief hoge prijzen? Jij zoekt het – samen met counterparts bij de partners zelf – uit. Bovendien begeleid je partners bij het doorvoeren van optimalisaties en innovaties.

Je verantwoordelijkheden:

  • Je analyseert de prestaties van partners en signaleert kansen en knelpunten, bijvoorbeeld op het gebied van omzet- en klanttevredenheidsontwikkeling;
  • Je benadert partners proactief en helpt ze succesvoller te ondernemen, onder andere door ze te inspireren tot betere klantprestaties en/of door white & grey spots op te vullen;
  • Je monitort en evalueert de effecten van je adviezen;
  • Je zet groeitargets om naar concrete acties, afspraken en evaluaties met partners;
  • Je deelt inzichten binnen het netwerk.


Gevraagd

Dit is zeker iets voor jou als:

  • Je trackrecord scoort;
  • Je een Hbo achtergrond hebt afgerond, 2 tot 5 jaar werkervaring hebt en je hebt bewezen dat je accounts kunt door ontwikkelen;
  • Je dankzij data-inzichten, enthousiasme en overtuigingskracht iedereen meekrijgt;
  • Je op basis van B2B ervaring weet hoe ondernemers denken en hen kunt enthousiasmeren om voor de juiste changes te gaan.


Aanbod

Deze opdracht kan worden ingevuld op uitzendbasis tegen een maandelijkse vergoeding van €4200 bruto o.b.v. 36 uur!

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.



Bedrijfsomschrijving

Voor een grote speler op het gebied van e-commerce zijn wij op zoek naar een Account Developer in de omgeving van Utrecht!

Als Account Developer voor deze grote speler houd jij je bezig met een breed takenpakket waarbij één ding voorop staat: "jouw partners helpen groeien met jou expertise door kansen om te zetten in grote successen!"

Ben jij van 06/01/24 tot 11/30/24 beschikbaar voor 36 uur? Dan komen wij graag met jou in contact!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in