+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Projectleider Kleinschalige Projecten Werktuigkunde Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PD personeel

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Winstdeling

Vacature in het kort

Als Projectleider Kleinschalige projecten ben je de sleutel tot het succes van je projecten. Je leidt alles, van begin tot eind. Dit zijn vaak korte projecten, dus snel zijn en goede kwaliteit leveren is belangrijk. Je werkt veel zelfstandig, maar ook met een team. Je zorgt dat alles op rolletjes loopt. Je krijgt veel vrijheid en je ideeën zijn belangrijk. Samen met je team maak je klanten blij. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Als Projectleider Kleinschalige projecten ben je verantwoordelijk voor het beheer van je eigen projecten van opdracht tot en met de uitvoering. De projecten variëren van een omzet tussen twee en circa honderdduizend euro. Het gaat meestal om kortlopende projecten, dus snelheid, kwaliteit en slagvaardigheid bepalen hier de klanttevredenheid. Jij bent dan ook iemand die daarin graag als het middelpunt opereert, van alles op de hoogte is en de werkzaamheden hoofdzakelijk zelfstandig oppakt en uitvoert. Het aansturen van een team of project gaat jou makkelijk af. Je ziet altijd mogelijkheden en verbeteringen en zet deze ook om in acties. Je koopt (eventueel in samenwerking met jouw werkvoorbereider) de klimaatinstallaties in, bewaakt meer- en minderwerk, verzorgt montage informatie en revisiedocumenten. De projecten zijn relatief kortdurend en hebben veel dynamiek in zich. 


Jij bent de spil in het succes van het project en merkt direct resultaat van je inzet. Jij bent communicatief sterk en je aarzelt niet om de telefoon te pakken als het gaat om het organiseren van de projecten. Eigen vrijheid, inbreng en verantwoordelijkheid zijn hierbij de trefwoorden. Dit alles doe je samen met een betrokken, gemotiveerd en professioneel team.



Gevraagd

  • Opleiding: Minimaal een afgeronde opleiding installatietechniek MBO niveau 3 of 4.
  • Ervaring: Ervaring met kleinschalige projecten tot €100K.
  • Persoonlijke kwaliteiten: Communicatief sterk, klantgericht, vasthoudend, en iemand die een team kan aansturen.


Aanbod

  • Salaris: €3.500 - €5.000, afhankelijk van ervaring.
  • Contract: Start met een jaarcontract dat kan overgaan in een vast contract.
  • Extra's: Studiefonds voor studerende kinderen, winstuitkering, en 38 vakantiedagen.
  • Ontwikkeling: Diverse trainingen en een auto van de zaak die ook privé gebruikt mag worden.

Ben jij de Projectleider Kleinschalige Projecten Werktuigkunde die wij zoeken? Aarzel dan niet en laat van je horen! Stuur je cv met een korte, enthousiaste, gedreven motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Anno 2024 mag een Whatsapp bericht naar 0630641384 natuurlijk ook! Heb je nog vragen over de functie? Schroom niet om mij te bellen of een berichtje te sturen. We staan te popelen om van je horen en met je in gesprek te gaan.



Bedrijfsomschrijving

Als je interesse hebt in deze functie, kom je in dienst bij PD personeel. Wij detacheren je dan bij de opdrachtgever en zorgen dat je daar dezelfde rechten krijgt als je toekomstige collega’s . PD personeel is het detacheringsbureau in de techniekbranche waar je interessante, opdrachten, projecten en opdrachtgevers vindt. Wat je over ons moet weten? Wij zijn een nuchter en praktisch bedrijf. Onze hechte teams werken op de locaties Alkmaar, Amersfoort en Breda.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in