+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Bedrijfsarts – Arbodienst – Regio Utrecht Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lekz

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Lekz

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Twijfel je als bedrijfsarts of je op de juiste plek zit? Kom dan bij ons langs voor een kop koffie en een Bossche Bol. We helpen je graag verder in je carrière. Momenteel zoeken we een bedrijfsarts die wil werken in een team waar je veel vrijheid en zeggenschap hebt. Je krijgt de kans om veel tijd door te brengen met je cliënten. Het salaris is goed en er zijn mooie extra s zoals een NS Businesscard en een thuiswerkvergoeding. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een bedrijfsarts en twijfel je soms of je goed op je plek zit. Misschien een nieuwe werkomgeving of beginnen als zelfstandige? Wil je hierover (vrijblijvend) sparren onder het genot van goede koffie én een Bossche Bol? Vanuit Lekz kennen wij de Arbowereld en het medisch specialisme goed en denken we graag met jou mee over de mogelijkheden. Hierbij een toelichting van een van de mogelijkheden die wij op dit moment beschikbaar hebben. Wil jij in je rol als bedrijfsarts werken bij een arbodienst waarbij je samenwerkt met een enthousiast team, waarbij je eigen zeggenschap hebt over je agenda en werktijden en waar er voldoende tijd is voor het contact met je cliënten? Dan komen we graag met jou in contact!
  • 24 - 40 uur per week;
  • een maximaal bruto maandsalaris van € 10.224,34;
  • regio Utrecht.
Functie-inhoud
Deze organisatie is op zoek naar een ervaren bedrijfsarts. Iemand die weet van het reilen en zeilen in het vak. Binnen deze rol ben jij niet alleen verantwoordelijk voor het voeren van spreekuren, je speelt een centrale rol bij het uitvoeren van het PMO en je draagt bij de preventie van verzuim. Binnen deze rol heb jij een vaste praktijkondersteuner bedrijfsarts, de POB ondersteunt jou in je taken. Jij bent een doorzetter, iemand waarbij een adviserende rol op het lijf is geschreven. Met je opgebouwde persoonlijke kwaliteiten, vaardigheden en kennis ben jij een waardevolle aanwinst voor dit enthousiaste en inspirerende team.

Wat maakt deze werkgever anders?
De arbodienst waar het om gaat is een landelijk opererende speler. Het doel is om bij te dragen aan vitale, betrokken, veilige en gezonde organisaties, waarin iedereen met plezier werkt. Deze werkgever heeft een groot en divers portfolio aan organisaties die zijn aangesloten. In de werkwijze die zij hebben wordt er uitgegaan van een viertal pijlers, hierbij kun je denken aan: Verantwoordelijkheid van de medewerker zelf en een positief werkklimaat, ervoor zorgen dat medewerkers zich gehoord voelen, ontwikkeling van medewerkers op het gebied van risicobeperking en het versterken van zelfredzaamheid.

Arbeidsvoorwaarden vacature Bedrijfsarts - Arbodienst:
  • salariëring op basis van kennis en ervaring: €6.072 - €10.224 o.b.v. 40 uur;
  • een zelfstandige functie binnen een gedreven team van zeer betrokken en kundige collega’s;
  • een ruime verlofregeling met 31 dagen per jaar (bij 40 uur per week), met de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen;
  • een uitgebreid inwerkprogramma;
  • de mogelijkheid om hybride te werken;
  • mooie secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goed pensioen, een NS Businesscard of vergoeding van reiskosten met eigen vervoer, thuiswerkvergoeding en duurzame inzetbaarheidsregelingen;
Functie eisen vacature Bedrijfsarts - Arbodienst:
Wij zijn op zoek naar een bedrijfsarts die accuraat, doortastend is en die een goed luisterend vermogen heeft. Je bent een inspirator voor het team en neemt hier ook echt de tijd voor. Verder ben jij:
  • een gediplomeerde en BIG-geregistreerde bedrijfsarts;
  • je hebt, bij voorkeur, enkele jaren ervaring opgebouwd bij (diverse) arbodiensten;
  • jij bent een expert binnen je vakgebied en bent op de hoogte van alle ontwikkelingen.
Waarom via Lekz?
Lekz kenmerkt zich door begeleiding gedurende het hele voortraject. Maar óók na je aanstelling. Samen kijken we naar mogelijkheden voor jouw toekomst! Lekz staat voor een persoonlijke aanpak. Elkaar ontmoeten en goed naar je luisteren. Er zijn vacatures en werkgevers genoeg. De kunst is om samen met jou, te bepalen wat het beste bij je past. Die persoonlijke interesse, maakt Lekz tot wat het is. Een betrokken en oprecht geïnteresseerd bemiddelingsbureau voor de zorgsector. Goed kiezen gaat over plezier in je werk, nu én de komende jaren! Dat is waar we goed in zijn! Lekz werkt landelijk en is gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers binnen de gezondheidszorg, van Arts tot Behandelaar, van Verpleegkundige tot Locatiemanager. Wij bemiddelen zowel voor vaste functies als tijdelijke opdrachten. Met kennis van zaken en vakmanschap weten we de vraag van een organisatie en het aanbod van kandidaten uitstekend bij elkaar te brengen.

Solliciteren vacature Bedrijfsarts - Arbodienst:
Wat moet je doen en kun je verwachten om voor deze functie in aanmerking te komen?
  • Stap 1: Aarzel niet en solliciteer dan voor vrijdag 7 juni 2024.
    • Voor vragen, informatie of het sturen van je sollicitatie -> via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. | 06-22841189 (graag voorzien van je CV)
    • Of klik HIER om mobiel via Whatsapp te solliciteren (dit telefoonnummer is niet voor vragen of bellen)
  • Stap 2: Wij nemen jouw sollicitatie binnen twee werkdagen in behandeling.
en KLAAR… de stap naar een succesvol nieuw avontuur is gezet! 🙂 Let op; solliciteer zo snel mogelijk want zodra wij voldoende kandidaten hebben wordt de mogelijkheid om te solliciteren vroegtijdig beëindigd. We gaan graag met je in gesprek! Dit kan ook via beeldbellen op een moment dat het jou uitkomt. Voor meer vacatures in deze regio, klik hier!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in