+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Supply chain manager Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Work-on

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Work-on

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.200 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van internationale logistiek als Supply Chain Manager, waarbij je de spil bent in het soepel laten verlopen van grote transporten. Je werkt met een divers team in een informele en ambitieuze sfeer. Jouw rol omvat het nauwkeurig plannen en coördineren van transporten, rekening houdend met leverancierscontracten en wet- en regelgeving. Geniet van directe indiensttreding, een competitief salaris, een aantrekkelijke bonusstructuur, en de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling. Wil je meer weten? Duik nu in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Vacaturebeschrijving:

Een nieuwe dag, een nieuwe logistieke puzzel. Als supply chain manager laat jij meerdere grote internationale transporten binnenkort soepel verlopen. In je rol sta je dagelijks in contact met vele anderen. Denk aan je interne collega's, internationale leveranciers, transportbedrijven en andere partners. Het zit zo: deze organisatie heeft diverse leverancierscontracten lopen. Deze moeten stuk voor stuk worden nageleefd en dat is precies waar jij om de hoek komt kijken. Dag in dag uit vraagt dit om een transportplanning die tot in de puntjes klopt.

De laatste wet- en regelgeving, die zit in je achterhoofd bij alles wat je doet. Bovendien denk je graag 2 stappen vooruit. Welke contracten lopen nog jaren door en welke lopen op z'n einde? Welke kansen biedt dit en hoe kunnen procesoptimalisaties zo slim mogelijk worden toegepast? Jij duikt er, net als je collega's, graag vol overgave in.   


Waar kom jij te werken?

In Utrecht! Om precies te zijn bij een distributeur van grondstoffen voor de diervoederindustrie. Dit gaat te land, ter zee (en wie weet ooit in de lucht). De huidige groep medewerkers heeft hun voeten nog op de grond en doet er alles aan om de ambitieuze groei van deze jonge snel groeiende organisatie door te zetten. De sfeer, die is informeel, hecht en ambitieus. Naast collega's die je administratief ondersteunen kom je in een klein team van supply chain managers terecht. Van jong tot oud, en van Nederlands- tot Duitstalig, op de werkvloer aan diversiteit geen gebrek. Klinkt als een omgeving waar jij graag de volgende stap zet?


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Op een gebruikelijke werkdag ben je in deze rol verantwoordelijk voor: 

het van A tot Z opzetten en handhaven van de transportplanning. Hierin houd je rekening met alle actuele leverancierscontractende algehele communicatie rondom de logistieke planning. Je weet dat alle betrokkenen weten wat er wanneer van ze verwacht wordthet opbouwen van je eigen pool aan contactpersonen. Hoe groter de pool, hoe eenvoudiger het proces rondom het maken van een planning verloopthet inpassen van last minute wijzigingen of toevoegingen. Een spontane levering voor volgende week? Na wat schuiven links en rechts krijg jij het nog ingepast Herken jij jezelf hierin?
enige ervaring in een soortgelijke rol, is een sterke préje bent een spin in het web, het eerste aanspreek punt voor zowel intern als externaffiniteit met logistiek, supply chain management of de agrarische sectoranalytisch, commercieel ingesteld, uitstekende communicatieve vaardigheden en bent goed in onderhandelengoede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een sterke préWat krijg je ervoor terug?
direct een contract bij de opdrachtgevereen salaris vanaf €3200.- tot €4500.- brutoeen aantrekkelijke bonusstructuureen fietsplan en 30 vakantiedagen per jaar diverse ontwikkelmogelijkheden

Zo, mijn tijd is om. Jij ook? Solliciteren kan nu via de sollicitatiebutton of door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Liever eerst bellen? Ik ben bereikbaar via 030 - 636 50 09.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in