+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Weesp.
Laad meer vacatures

Startersfunctie als Supply Chain Planner bij een Innovatieve Solar Groothandel Weesp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

StartersMatch

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.200 p/m
  • Winstdeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van duurzame energie als Productie Planner bij een toonaangevende Solar groothandel. Werk samen met een dynamisch team aan het efficiënt inplannen van het werkproces, met een focus op duurzaamheid. Geniet van een gemoedelijke, informele werksfeer en een compleet verzorgde lunch. Deze rol biedt ook de mogelijkheid voor hybride werken en een aantrekkelijke winstdelingsbonus. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je op zoek naar een startersfunctie als Productie Planner? Heb jij (bijna) een HBO/WO diploma in de richting van Bedrijfskunde, Logistiek of een vergelijkbare opleiding (of je hebt 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol)? Krijg jij energie van het zo efficiënt mogelijk inplannen van het werkproces? Heb je affiniteit met duurzaamheid? Dan is deze innovatieve Solar groothandel uit Weesp misschien wel op zoek naar jou!

Waar ga je werken?
De organisatie is een van de vroege spelers op de Nederlandse zonne-energiemarkt. Zij zijn een E-commerce platform en distributeur op het gebied van innovatieve solar producten. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen, batterijen en laadpalen. Daarbij werken zij hard aan hun missie om de transitie naar een duurzame wereld met zonne-energie te realiseren. Op het kantoor in regio Amsterdam zijn er c.a. 75 medewerkers in dienst. De sfeer binnen het bedrijf is erg gemoedelijk en informeel waardoor er voldoende ruimte is voor gezelligheid.

Wat ga je doen?
Als Productie Planner krijg je een interessant en gevarieerd takenpakket. Jij zal verantwoordelijk zijn voor de planning van de inkoop-en verkooporders. Verder zal je nauw samen gaan werken met de teams van Inkoop, Sales, Logistiek en Finance en heb je contact met leveranciers, transporteurs en met de klant. Dankzij jouw rapportages krijgen deze afdelingen inzicht in de (voorraad)planning. Jouw uiteindelijke doel is om alles zo efficiënt mogelijk in te plannen. Op basis van jouw ervaring/opleidingsniveau is de salarisindicatie voor deze functie tussen de €2500,- en €3200,- bruto per maand. Daarnaast zal je ook jaarlijks een winstdelingsbonus krijgen. Mocht je het prettig vinden dan is er ook de mogelijkheid om hybride (c.a. 50/50) te werken. Tot slot krijg je elke werkdag op kantoor een compleet verzorgde lunch.

Vereisten
  • Je bent analytisch;
  • Je bent klantgericht;
  • Je bent stressbestendig;
  • Ervaring met ERP systemen en scheduling tools is een pré (bijv. vanuit een stage);
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal;
  • Je hebt (bijna) een HBO/WO diploma in de richting van Bedrijfskunde, Logistiek of een vergelijkbare opleiding (of je hebt 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol). 
Je kan per direct beginnen aan deze functie.
Past deze functie niet bij jou, maar ben je wel op zoek naar een startersfunctie? Schrijf je in bij StartersMatch via .
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in