+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij jou? Start als parttime accountmanager bij dit toffe bedrijf in Utrecht! Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YoungCapital

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 3.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Start jouw carrière als junior accountmanager bij een informeel bedrijf dat zich inzet voor een duurzamer Nederland. In deze rol bel je bestaande klanten om abonnementen te verlengen en zoek je naar nieuwe kansen. Je geeft commercieel advies en lost klachten op. Er zijn leuke extra s zoals een mobiliteitsplan, een goed pensioen, en regelmatige teamactiviteiten. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Start als junior accountmanager bij een informeel bedrijf in Utrecht! Verdien tot 3.000 per maand en draag bij aan een duurzame Nederland.

Wat ga je doen?

Functie:
Als junior accountmanager in Utrecht speel jij een belangrijke rol in het succes van dit toffe bedrijf. Jouw taak? Bestaande klanten bellen om hun abonnementen te verlengen en uit te breiden, terwijl je ook op zoek gaat naar nieuwe kansen in de markt. Jij geeft commercieel advies en zet leads om in groei. En als er eens een klacht binnenkomt, handel jij die efficiënt en empathisch af, om de klantrelatie te behouden. 

Kortom, in deze rol draait alles om het bouwen en onderhouden van relaties!

Wie zoeken ze? 
Jij beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift, en kan je een woordje over de grens is dat zeker een pluspunt! Je bent flexibel en loopt niet weg voor veranderingen. Je bent klantgericht en vindt het leuk om in oplossingen te denken. 

Het bedrijf:
Zij beheren een platform voor het verduurzamen van woningen. Ze koppelen klanten aan vakspecialisten voor projecten zoals zonnepanelen, isolatie, en meer. Met jouw hulp helpen zij Nederland groener te worden.

Wat krijg jij ervoor terug?
Een jong en gezellig team, een lekker salaris tussen de €2.300 en €3.000 per maand, goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een mobiliteitsplan en een solide pensioenregeling. Daarnaast hebben ze een fijne werkomgeving, wekelijkse vrijdagmiddagborrels en leuke bedrijfsuitjes. En als kers op de taart, kom je direct op contract bij de klant!

Is dit iets voor jou? Reageer snel!


Wat wij bieden
  • Een aantrekkelijk salaris tussen € 2.300 en € 3.000 per maand;
  • Een mobiliteitsplan om op een passende manier naar kantoor te reizen;
  • Direct in dienst bij het bedrijf;
  • Een fijne werkomgeving met gezellige collega's, wekelijkse vrijdagmiddagborrel en leuke bedrijfsuitjes;
Wat wij vragen:
  • Minimaal mbo4 werk- en denkniveau;
  • Ervaring is niet nodig, maar een commerciële mindset en leergierigheid zijn essentieel;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk. Kennis van andere talen is een pluspunt, maar niet verplicht;
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar!
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie

#indebuurt

StatusOpenOpleidingsniveaus Middelbare school, MBO, HBO, UniversiteitPlaatsUtrechtWerkuren per week32 - 40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Parttime (overdag)Salarisindicatie Tussen €2.300 en €3.000 Per maand Verantwoordelijk voorbeheren en uitbreiden van klantrelaties, het identificeren van verkoopkansen en het behalen van verkoopdoelstellingen.Gepubliceerd op15-05-2024
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in