+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Traineeship Logistiek Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.400 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Sluit je aan bij ons unieke traineeship in de logistiek, waar je de kans krijgt om binnen twee jaar door te groeien naar de rol van logistiek manager. Geniet van een competitief salaris, toeslagen, een contract voor onbepaalde tijd, en het gemak van een werklaptop en telefoonregeling. Het traject biedt werkzekerheid en de mogelijkheid om eerder te starten. Ontdek een internationale werksfeer bij toonaangevende klanten zoals PostNL en Samsung SDS. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Sluit je aan bij onze traineeship in de logistiek en bepaal je eigen route naar succes! Je start als teamleider en binnen twee jaar groei je naar een logistiek manager binnen onze organisatie! Het traject start op 4 september a.s. en we spreken ons vertrouwen uit in de vorm van een vast contract. Hoe fijn is dat?! Wat het traineeship logistiek verder inhoudt? Dat leg ik je in deze vacature uit.

Wat bieden wij jou
  • Salaris tussen € 2400 en € 3500 (o.b.v. ervaring)
  • Daarbovenop nog toeslagen van de klant
  • Een contract voor onbepaalde tijd
  • Een werklaptop van Tempo Team
  • Telefoonregeling: bijdrage voor je werktelefoon
  • Werkzekerheid! Je kunt eerder starten dan 04-09
Wie ben jij

Bij ons hoef je jouw CV niet te verdedigen of onderbouwen. Bij onze traineeship logistiek kijken we namelijk via een Game Based Assessment of er een match is tussen jou en de vacature. Het is wel belangrijk dat je open staat om nieuwe dingen te leren. Daarnaast:

  • Spreek je de Nederlandse taal
  • Heb je een rijbewijs en je eigen vervoer
  • Kun je een VOG aanvragen
Wat ga je doen

Op 4 september begint de traineeship logistiek bij Tempo Team Performance Management. Je start als teamleider op een van onze operationele locaties, waar je meteen aan de slag gaat en vertrouwd raakt met het proces. Om de twee weken kom je samen met de andere deelnemers om verschillende onderwerpen te bespreken. Ook zullen we werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Zo kun je ook je ervaringen met elkaar delen. Zo leer je ook van elkaar!

Dit alles met als doel om je uiteindelijk op te leiden tot logistiek manager binnen onze organisatie. Wat houdt het werk van een logistiek manager bij TTPM in? Ik zal het kort toelichten. Als logistiek manager draag je de eindverantwoordelijkheid voor de locatie. Samen met je teamleiders stel je KPI's en doelstellingen op, die je actief nastreeft. Bovendien ben je bezig met het motiveren, stimuleren en begeleiden van je teamleiders. Met hen heb je ook wekelijkse overleggen. Daarnaast richt je je op het verbeteren van processen en de veiligheid op de werkvloer. Als logistiek manager leg je verantwoording af aan de regiomanager.

  • Startdatum: 04-09-2024. Wil je eerder starten? Geen probleem!
Waar ga je werken

Je begint je traineeship-avontuur bij een Tempo Team Performance Management locatie vlakbij jou! Je hoeft dus niet helemaal naar de andere kant van het land te reizen. #TTPM neemt operationele processen van haar klanten over. Ze hebben samenwerkingen met bedrijven als PostNL, Samsung SDS en Homerr. De klant bepaalt uiteindelijk ook wat je werktijden zijn. Dit kan in ploegen zijn, maar ook een vaste ochtend- of avonddienst. Eén ding hebben ze gemeen: een internationale werksfeer.

Sollicitatie

Dus ben je al helemaal enthousiast geworden? Dan zie ik je sollicitatie voor het traineeship logistiek graag tegemoet! Binnen 24 uur neem ik contact met je op. Wil je eerst nog wat extra informatie? Prima! Neem dan contact met mij op. Tot snel!

*Voor deze sollicitatieprocedure moet je een capaciteitentest op HBO-niveau maken.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in