+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Projectmanager civiele kunstwerken Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Mainfield

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 7.000 p/m
  • Auto v/d zaak
 

Locatie

Utrecht
 

Vacature in het kort

Als projectmanager civiele kunstwerken bij een toonaangevende aannemer speel je een cruciale rol in complexe en technologisch hoogstaande projecten. Vanaf de tenderfase tot oplevering ben je verantwoordelijk voor het project, waarbij je leiding geeft aan het uitvoeringsteam en zorgt voor een optimale uitvoering. Je werkt aan uitdagende projecten binnen een hechte, compacte organisatie met uitstekende secundaire voorwaarden, waaronder een leaseauto, laptop en telefoon. Lees verder om te zien of deze functie echt bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Jouw uitdaging als projectmanager civiele kunstwerken

  • Als projectmanager civiele kunstwerken ben je vanaf de tenderfase betrokken bij complexe en technologisch hoogstaande projecten. Gedurende de tenderfase denk je actief mee over bouwmethodes, technische haalbaarheid, kansen en risico’s, budgetten en mogelijke alternatieve oplossingen.
  • Na gunning ben jij als projectmanager degene die verantwoordelijk is voor het verdere verloop van het project en het behalen van een goed eindresultaat. Daarbij geef je leiding aan het uitvoeringsteam en draag je zorg voor de sturing van het gehele project, inclusief de bijbehorende processen.
  • Je bent 1e aanspreekpunt voor de opdrachtgever, bijvoorbeeld Rijkswaterstaat, een provincie of ProRail. Als projectmanager civiele kunstwerken woon je bouwvergaderingen bij en zorg je dat mogelijke knelpunten m.b.t. contractzaken en meerwerk op een juiste manier worden afgehandeld.
  • Tevens heb je nadrukkelijk oog voor de planning en organisatie van de diverse werkzaamheden. Ook draag je zorg voor de financiele kant van de projecten.

Wat maakt onze opdrachtgever bijzonder?

  • Deze aannemer is als specialistische speler wereldwijd betrokken bij diverse complexe projecten binnen de bouw en civiele techniek. De focus ligt daarbij op nieuwbouw en reparatie van civiele kunstwerken zoals bruggen en viaducten, maar ook binnen de utilitaire bouw is het betrokken bij diverse uitdagende en technnologisch hoogwaardige projecten. Door het bijeenbrengen van specialistische kennis en producten is het in staat om kwalitatief hoogwaardige diensten aan te bieden op het gebied van nieuwbouw, reparatie, bescherming en versterking van (civiele) constructies. Daarbij wordt met regelmaat gebruik gemaakt van unieke, innovatieve oplossingen.
  • Deze kennis en extertise wordt wereldwijd ingezet en toegepast op diverse complexe projecten. Deze vacature focust zich op de grotere projecten in Nederland, waar men met ongeveer 50 medewerkers dagelijks actief is op uitdagende, multidisciplinaire projecten. Dit zorgt enerzijds voor een hechte, compacte organisatie met korte lijnen, anderzijds maak je vanuit deze hoedanigheid ook onderdeel uit van een grotere, internationale organisatie met een enorme kennis en expertise aan boord.

Naar wie zijn we op zoek?

  • We zoeken een ervaren projectmanager met aantoonbare ervaring op het gebied van (civiele) constructies. De voorkeur gaat uit naar een kandidaat die al meerdere jaren werkzaam is bij een aannemer die betrokken is bij complexe constructieve projecten, bijvoorbeeld in de functie van (senior) werkvoorbereider, projectcoördinator of projectleider. Dit kan binnen de bouw, infra of industrie zijn.
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau met een opleidingsachtergrond in de civiele techniek of eventueel bouwkunde.
  • Technisch inhoudelijk en financieel ben je sterk onderlegd. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je bent in staat om over je eigen vakgebied heen te kijken, weet verbinding te leggen met aanverwante disciplines en daarnaast heb je een sterk gevoel voor planning en organisatie.
  • Tot slot ben je woonachtig in de regio Brabant, Zuid-Holland of Utrecht. De projecten kunnen in principe door heel Nederland plaatsvinden, waarbij de nadruk ligt op de Randstad.

Wat hebben we te bieden?

  • Een structurele functie voor de lange termijn bij een specialistische aannemer die vanuit haar expertise betrokken is bij enorm uitdagende projecten.
  • Het gaat om een afwisselende en uitdagende functie omdat je vanaf de tenderfase tot en met oplevering betrokken bent.
  • Daarbij worden uitstekende voorwaarden geboden. Het maximale salaris loopt tot ongeveer 7.000 euro per maand. Een en ander is sterk afhankelijk van je ervaring en niveau. Verder zijn ook de secundaire voorwaarden prima in orde. Je krijgt o.a. de beschikking over een leaseauto, laptop en telefoon.
  • Tevens worden diverse doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden geboden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in