+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vaassen.

Winkelmedewerker Vaassen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Get Work

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.380 p/m

Vacature in het kort

Zin in een baan als winkelmedewerker in Vaassen? Je wordt onderdeel van een team dat samenwerkt om klanten de beste service te bieden. Je taak is ervoor te zorgen dat de winkel er tip-top uitziet en producten makkelijk te vinden zijn. Dit doe je door vitrines snel aan te vullen, de winkel netjes te houden en klanten te helpen bij het afrekenen. Het is een afwisselende baan waarin je veel met mensen werkt. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Wil je graag fulltime aan de slag als winkelmedewerker in Vaassen? Wees er dan als de kippen bij en solliciteer op deze leuke functie!


Jouw baan als Winkelmedewerker in Vaassen

Wat gaat het hard met die aanbiedingen zeg! Dus zorg jij er als winkelmedewerker voor dat de vitrines weer zo snel mogelijk vol raken. Dat is jouw missie bij deze fulltime vacature in Vaassen, zodat al onze producten binnen handbereik zijn voor de klanten. Samen met de andere collega’s die als verkoopmedewerker of winkelhulp werken, zorg jij voor de beste service! Daarnaast horen natuurlijk de volgende werkzaamheden er ook bij: de winkel netjes houden, het afrekenen met de klanten, bestellingen in orde maken en voorraad bijhouden. Een leuke, afwisselende functie waarin je veel contact met klanten hebt.



Gevraagd

Dit breng je mee

Ben jij de winkelmedewerker die de service biedt die klanten in Vaassen en de omgeving van Vaassen verdienen? Voor deze winkelbaan voldoe je bij voorkeur aan de volgende eisen:

  • je bent op zeer korte termijn beschikbaar;
  • ervaring met het werken in een winkel als winkelmedewerker, verkoper hulpkracht of weekendhulp. Dit mag ook een stage zijn geweest;
  • een commerciële, service- en resultaatgerichte instelling;
  • een (t)huis in Vaassen of in een plaats in de buurt, zoals Heerde, Oene, Emst of Epe.


Aanbod

Voor wat, hoort wat

Get Work maakt Great Work van uitvoerend werk in de regio. Als jij je inzet als winkelmedewerker in Vaassen biedt Get Work jou:

  • gelijk een dienstverband bij onze opdrachtgever, dus niet op uitzendbasis!
  • een fulltime baan (minimaal 32 uur in de week) met een gezellige werksfeer;
  • werkdagen van maandag tot en met zaterdag. Werktijden zijn van 09.00 uur tot 18.00 uur en op de zaterdag tot 17.00 uur. Vrijdag is het koopavond en dan sluit de winkel om 21.00 uur;
  • een mooi passend salaris van € 2380,- bruto per maand.

Wil jij werken als winkelmedewerker uitzicht op een vaste baan? Wees er dan als de kippen bij! Solliciteren doe je met 1 klik op de oranje knop. Een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging van Get Work, kan natuurlijk ook.
Heb je vragen over deze vacature? Bel dan 088-4389610 of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of stuur een Whatsapp .



Bedrijfsomschrijving

Jouw werkplek als Winkelmedewerker in VaassenDeze leuke winkel waar het erg gezellig werken is, legt bij wijze van spreken de rode loper al voor je uit. Als jij de winkelmedewerker bent die we zoeken, loop jij hier binnenkort overheen.Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de winkelmedewerker bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Dan nog even over de rol van Get Work hierin: waar jij op zoek bent naar werk, zoeken werkgevers mensen voor hun vacatures. Get Work zorgt voor de juiste klik tussen beiden. Dicht bij huis werken, jouw werkgeluk én persoonlijk contact stellen we centraal.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in