+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

Winkelmedewerker Speelgoed (24-32 uur) Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Hanzeland Personeelsdiensten

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Kom werken in de leukste speelgoedwinkel van de regio! Als winkelmedewerker bij Het Speeleiland help je klanten, vul je de winkel aan en zorg je voor een mooie presentatie van onze producten. Je werkt in een gezellig team waar een goede sfeer belangrijk is. Je krijgt korting op ons assortiment en er zijn kansen om door te groeien. Dit is jouw kans op een baan waar je met plezier naartoe gaat. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij werken in de mooiste speelgoedwinkel van noordoost Nederland. Dan is dit jouw kans. Voor Het Speeleiland in Zwolle zijn we op zoek naar een;

Winkelmedewerker Speelgoed (24-32 uur)

Werkzaamheden;

Als verkoopmedewerker verwachten we een positieve, vriendelijke en hulpvaardige medewerker. Naast het aanvullen van schappen houd je de klanten in het oog en weet je deze aan te spreken als ze vragen hebben. Je reageert actief op koopsignalen. Je verzorgt kassawerkzaamheden en je helpt collega’s bij bijvoorbeeld het opbouwen van presentatieproducten of displays.

Wij zoeken;

Heb jij ervaring in de winkel of wil je graag ervaring opdoen. Ben je hulpvaardig, klantgericht en vind je het niet erg om af en toe in het weekend te werken, dan zien we graag je sollicitatie tegemoet.

Wat bieden wij;

Speeleiland bied je een goed salaris met uiteraard nodige vakantiedagen en vakantiegeld. Je hebt doorgroeimogelijkheden en perspectief naar een vaste baan. Uiteraard krijg je personeelskorting op onze artikelen. Daarnaast kom je terecht in een leuke team met een goede- en informele werksfeer.

Onze opdrachtgever is “de speelgoedwinkel” van noordoost Nederland. Bij hun heb je grote afdelingen met gezelschapspellen, puzzels, Playmobil enz. Daarnaast hebben zij een ruim assortiment in peuter- en kinderspeelgoed.

Al enthousiast? Hier kun je reageren!

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Bel, app of mail of Cristian op 06-28639493 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.



Uren

24 - 32 uur
32 - 40
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in