+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.
Laad meer vacatures

Medewerker debiteurbeheer Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Spoor 3 HRM

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij een gedreven en resultaatgerichte professional op het gebied van debiteurenbeheer? Heb je een scherp oog voor detail en een passie voor het beheren van financiële processen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze opdrachtgever, een Nederlandse crowdfundingpionier, biedt een snelgroeiend alternatief voor krediet en investeringen.

 Als Medewerker Debiteurenbeheer speel je een cruciale rol in het bewaken en optimaliseren van de financiële positie. Je komt terecht in een dynamische omgeving waarin je de kans krijgt om jouw vaardigheden op het gebied van creditmanagement verder te ontwikkelen

Als Financiële Superheld bij draag je de cape van bijzonder beheer! Je hebt de kracht om zowel met pen als telefoon te schitteren, waarbij je niet alleen aanmaningen opstelt, maar ook betalingsafspraken regelt en stemprocedures met een vleugje magie uitvoert. Als Bewaarder van het Financiële Rijk draag je de verantwoordelijkheid voor het overdragen van zaken aan gerechtsdeurwaarders en jongleer je met stopzettingen als een echte financiële acrobaat. Kortom, een avontuurlijke reis vol financiële heldendaden!

Als charmante communicator met investeerders breng jij nieuws, soms goed, soms minder goed, maar altijd met een vleugje flair en positiviteit. Je schittert in de spotlights tijdens je contacten met gerechtsdeurwaarders, advocaten en curatoren, en je wordt geprezen als de strateeg die elk probleemdossier als een waar meesterbrein ontcijfert.

En er is meer! Elke week ben jij het stralende middelpunt tijdens verschillende overleggen, waar je met jouw scherpe geest en gevoel voor humor zorgt voor een vlekkeloos verloop. Als kers op de taart lever je een feest van nauwkeurige rapportage in ons Back Office systeem, waarmee je een onmisbare bijdrage levert aan het behouden van onze financiële gezondheid en het triomferen in de wereld van debiteurenzaken. Jij maakt van financiën een waar spektakel!

Als ervaren pionier in debiteurenbeheer breng je meerdere jaren zelfstandige ervaring met je mee. Gewapend met een HBO werk- en denkniveau, onderscheid je je door sterke rekenvaardigheden en uitmuntende beheersing van de Nederlandse taal. Je bent bedreven in het digitale domein, met uitgebreide kennis van Excel en Word. Klaar voor een nieuw avontuur, ben jij de held die financiële uitdagingen met zelfverzekerdheid tegemoet treedt?

Bij onze opdrachtgever krijg je de kans om deel uit te maken van een van de meest succesvolle crowdfundplatforms in Nederland, samen met een enthousiast en gedreven team! Je kunt rekenen op een competitief salaris dat aansluit op je opleiding, ervaring en leeftijd, aangevuld met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding en een jaarlijkse teambonus.

Twijfel je nog? Kom vrijblijvend een kop koffie (of thee) met ons drinken en ontdek meer over de functie en ons bedrijf. Bel 040-7114070 of app Tessa 06-19609081. Direct solliciteren? Stuur je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. We horen graag van je!
Direct solliciteren

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in