+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.

Supply chain planner Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Page Personnel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van noten- en zadenhandel als Supply Chain Planner, waar je met jouw gestructureerde aanpak en analytisch vermogen een cruciale rol speelt in het waarborgen van een efficiënte goederenstroom. Creatief inspelen op wisselende oogsten en externe variabelen is jouw uitdaging, terwijl je bijdraagt aan procesoptimalisatie. Geniet van flexibele werktijden en personeelsactiviteiten, zoals een zomer-BBQ. Wil je meer weten over wat we bieden? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Supply Chain Planner ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig afstemmen van de forecast op de daadwerkelijke planning, waarbij je creatief inspeelt op wisselende oogsten en externe variabelen. Met jouw gestructureerde aanpak en analytisch vermogen waarborg je een efficiënte goederenstroom en signaleer je knelpunten, terwijl je bijdraagt aan procesoptimalisatie in de dynamische wereld van noten- en zadenhandel.

Omschrijving

Als Supply Chain Planner bewaar je moeiteloos het overzicht over snel veranderende werkzaamheden. Onvoorspelbaar weer zorgt vaak voor wisselende oogsten, wat vraagt om een nauwkeurige aansluiting van de forecast op de daadwerkelijke planning. Je houdt gedetailleerd input bij van andere afdelingen en resultaten in slim4.

Om alles volgens planning te laten verlopen, volg je orders op en schakel je in de planning wanneer nodig. Je bepaalt de haalbaarheid van een forecast en stelt waar nodig de prioriteit bij, bijvoorbeeld bij voorraadtekorten of -overschotten. Met jouw analytisch vermogen draag je bij aan het opstellen van scenario analyses en rapporteer je over de stand van zaken. Tijdens de planningsprocessen signaleer je knelpunten en draag je bij aan oplossingen. Je inbreng bij procesoptimalisatie wordt zeer gewaardeerd.

Wat zien we graag terug

We verwachten van jou gestructureerd te werken met een analytische en kritische blik. Je bent communicatief vaardig, weet knelpunten snel aan te kaarten en op te lossen, en je bruist van energie.

Aanbod

Bij de organisatie is dé plek waar noten- en zadenexpertise samenkomen. We bedienen verschillende klantcategorieën, en op de planningsafdeling werk je nauw samen met twee andere Supply Chain Planners. Jullie zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor zowel voorverpakte noten als bulkverpakkingen. Bij de opdrachtgever worden flexibele werktijden gehanteerd en personeelsactiviteiten georganisserd zoals een zomer-BBQ.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze veelzijdige functie bieden we aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder:
  • Een salaris passend bij jouw werkervaring en achtergrond
  • 25 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband)
  • Vakantiegeld
  • Flexibele werktijden
  • Personeelsactiviteiten


Gevraagd

* MBO+/HBO denk en werk niveau het liefs al wat ervaring in de logistiek/supply chain.
* 1 tot 3jaar ervaring in supply chain processen
* Goede beheersing van Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk
* Ervaring met ERP-systemen, bij voorkeur Dynamics
* Ervaring met forecasting, bij voorkeur Slim4
* Beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week

Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is een expert op het gebied van noten en zaden. We streven ernaar het meest moderne bedrijf in deze branche te zijn. Onze klanten, verdeeld over speciaalzaken, marktkramen, foodservice/retail en internationale handel, ontvangen hoogwaardige producten die niet in onze achtertuin groeien, maar vanuit tropische gebieden, zoals Zuid-Amerika, naar Nederland worden verscheept. Het planningsproces is van essentieel belang om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Als Supply Chain Planner ben jij de sleutel tot dit proces.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in