+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.
Laad meer vacatures

Relatiebeheerder Verzekeringen | Schade & Inkomen Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Fellow Recruitment

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Winstdeling

Vacature in het kort

Hou je van werken met verzekeringen en het helpen van mensen? Dan is deze baan iets voor jou. Je gaat aan de slag als Relatiebeheerder Verzekeringen bij een financieel adviesbureau. Hier werk je met verschillende teams die klanten in de medische wereld en het midden- en kleinbedrijf helpen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten met vragen over verzekeringen. Je maakt offertes en helpt klanten met verschillende soorten verzekeringen. Ook werk je samen met je collega's om alles goed te regelen voor de klant. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Verzekeringen zijn echt jouw ding. Het verder helpen van zakelijke relaties en hen helemaal ontzorgen op het gebied van schade- en inkomensverzekeringen, is wat jou drijft en waar jij energie van krijgt.

De organisatie en de afdeling
Onze opdrachtgever heeft zich als onafhankelijk financieel adviesbureau, gespecialiseerd in de praktijk- en financiële begeleiding van (para)medische beroepsbeoefenaren. Vanuit verschillende bedrijfsonderdelen adviseren zij onder meer over praktijkovernames, contracten, financieringen, financiële planning, hypotheken, verzekeringen, pensioenen, salaris- & personeelsadministratie. De gehele organisatie met circa 150 betrokken medewerkers werkt vanuit een kantoor in midden Nederland.
De afdeling schade bestaat uit drie teams welke verantwoordelijk zijn voor relaties in de medische sector en het MKB. In totaal werken hier 20 medewerkers, waarvan 6 ervaren relatiebeheerders. Allemaal zeer kundig en proactief.

Wat ga je doen als Relatiebeheerder Verzekeringen?
Jij bent het vertrouwde aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande cliënten voor alle vragen op het gebied van schade- en inkomensverzekeringen. Cliënten kunnen bij jou terecht met uiteenlopende vragen. Zo maak je op het ene moment een offerte voor een verzuimverzekering of nieuw pand en vervolgens analyseer je de bedrijfsmatige aansprakelijkheidsrisico’s die de cliënt loopt. Je hebt vooral telefonisch contact met relaties en verzekeraars en je hebt veelvuldig contact met jouw interne collega’s van acceptatie en de Accountmanager Verzekeren. Ook weet je commerciële kansen te benutten, voert wijzigingen door en denkt mee over hoe de werkzaamheden slimmer en efficiënter kunnen worden ingericht.

Gevraagd

Wie ben jij?
Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring en hebt tenminste een Hbo werk- en denkniveau. Verder beschik jij over de Wft-diploma’s Wft Basis, Wft Schadeverzekeringen Particulier en Zakelijk en Wft Inkomen. Of je bent voornemens om deze binnen een afzienbare tijd te behalen. Als persoon communiceer jij op een heldere manier en je werkt graag in teamverband. Ook toon jij initiatief, ben je een aanpakker en voel jij je thuis in een groeiende organisatie, waar je mee kunt denken in de professionaliseringsslag welke het bedrijf doormaakt. Verder heb je interesse in de medische sector en de complexiteit die hierbij soms komt kijken.
Je bent 24 – 40 uur beschikbaar.

Aanbod

Wat heeft dit Volmachtkantoor jou te bieden?
Een uitdagende functie binnen een dynamische sector en snel groeiende organisatie. Binnen de open bedrijfscultuur is ruimte voor initiatief en zijn korte lijnen met collega’s belangrijk. Er zijn ruime opleidings- en trainingsmogelijkheden en je zult op een collegiale manier worden begeleid. En vanzelfsprekend kun je rekenen op een passende beloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand, winstdeling, 30 vrije dagen, kleine eigen bijdrage in het pensioen etc..

Enthousiast?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Wietske Nimberg, Consultant Fellow Recruitment via (06) 229 467 27 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in