+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veenendaal.
Laad meer vacatures

Logistiek operator Veenendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

UBN Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
UBN Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Max. € 2.500 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

In deze rol werk je samen met je team aan het logistieke proces in een magazijn. Je ontvangt grondstoffen, controleert ze en zorgt dat ze op de juiste plek komen. Ook breng je materialen naar de productieafdeling. Je maakt gebruik van hef- en reachtrucks. Samen met je team zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Er is veel aandacht voor kennis en communicatie, wat zorgt voor een prettige werksfeer. Je staat er nooit alleen voor en kunt altijd bij je collega's terecht. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Samen met alle collega's ben je bewust bezig met de werkzaamheden voor het gehele logistieke proces binnen het magazijn. Als logistiek operator houd jij je bewust met alle logistieke taken binnen het magazijn. Gedurende de hele dag komen de vrachtwagens binnen met de grondstoffen die de productie nodig heeft voor het maken van de doekjes. Deze grondstoffen neem jij in ontvangst. Met de heftruck of de reachtruck laad je de vrachtwagens uit en zorg je dat alle grondstoffen op kwaliteit en aantallen worden gecontroleerd. Na deze controle verwerk je de grondstoffen op de juiste plek in het magazijn.
 
Als de productie extra of nieuwe grondstoffen nodig heeft, zorg je ervoor dat je deze naar de productie afdeling brengt. Dit doe je ook met de heftruck. Daarna gaat de productie aan de gang met het produceren van de doekjes. Als deze doekjes gemaakt en goedgekeurd zijn, worden deze weer naar jullie, de logistiek, gestuurd.
 
Als de producten bij het eindstation aangekomen zijn, zorg jij ervoor dat je samen met de automatische kraan de producten gereed maakt voor verzending. Je hoeft dus zelf niet de producten te orderpicken. Dit doet de kraan voor je. Wel stel je op de machine van de kraan in naar welke stelling het moet. Hiervoor is enige kennis met machines erg belangrijk!

Natuurlijk doe je dit niet alleen. Samen met het gehele logistieke team bestaande uit jouw collega magazijnmedewerkers, teamleider en logistiek manager maken jullie dit waar. Ook heb je collega's op kantoor.
 
Kennis en communicatie staat bij onze opdrachtgever centraal, waardoor er een fijne werksfeer op elke afdeling heerst. Je staat er nooit alleen voor en je kan met al je vragen terecht bij elke collega.
 
In het bezit zijn van ervaring en geldige certificaten met de heftruck en de reachtruck zijn verplicht!


Gevraagd

  • Je hebt ervaring met het rijden op de heftruck en de reachtruck;
  • Je hebt technisch inzicht en hebt twee rechterhanden;
  • Je bent beschikbaar in twee ploegen (06:00 – 14:30 / 13:30 – 22:00 uur);
  • Je hebt geen hoogtevrees en bent bereid om in de hoogte te werken;
  • Je bent in het bezit van geldige heftruck en reachtruckcertificaten.
Arbeidsvoorwaarden
Het logistieke proces van verschillende doekjes voor consumentengebruik van dichtbij meemaken? Ervoor zorgen dat de logistieke werkzaamheden op de juiste manier zullen gaan én bewust bezig zijn met het verhelpen van eventuele storingen aan de machine? Werkzaamheden die je binnenkort wel eens zou kunnen verrichten in een van de grootste productiehallen van Veenendaal. Ben jij dé logistiek operator die binnen deze functie aan de slag wil?
 
Salaris van minimaal € 14,37 bruto per uur/ € 2500,- bruto per maand vanaf 21 jaar en ouder;
Werktijden van 06:00 – 14:30 / 13:30 – 22:00 uur;
Een ploegentoeslag van 113%;
Ontwikkeling/- en opleidingsmogelijkheden;
Kans op overname.


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever produceert en ontwikkelt wet wipes van hoge kwaliteit. Zij zijn gespecialiseerd in het op een kosten efficiënte wijze verwerken van nonwoven materialen, liquids en verpakkingen. Zij beschikken over een eigen R&D-afdeling, mengerij en laboratorium. Dit is inclusief moderne geautomatiseerde logistieke processen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in