+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veghel.
Laad meer vacatures

Meewerkend voorman evenementen Veghel

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Brabant Match

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.200 - € 2.700 p/m

Vacatureomschrijving

Jij neemt graag het voortouw en weet hoe je mensen moet aansporen. Hierbij vind jij het leuk om mee te werken aan de vetste festivals en evenementen. Dan zijn wij op zoek naar jou als fulltime meewerkend voorman evenementen in de omgeving Veghel.

In deze functie kun je starten met of zonder ervaring. Onze opdrachtgever zorgt er graag voor dat jij na verloop van tijd zelfstandig projecten kunt leiden. Belangrijk is dat je verantwoordelijkheid neemt, anderen aanstuurt, taken delegeert en alles coördineert op de locatie. Natuurlijk ben je zelf ook niet vies van hard werken!

Onze opdrachtgever

De opdrachtgever levert producten voor op festivals en evenementen. Het is een informele organisatie met korte lijnen. Er wordt hard gewerkt, maar er wordt ook zeker goed gezorgd voor het personeel. Er worden dan ook vaak leuke activiteiten georganiseerd, zoals een personeelsborrel of zelfs een wintersportvakantie met het hele team! Je komt op evenementen en festivals door heel Nederland, maar ook in het buitenland. Het gaat om een functie voor 40 uur per week en we zoeken iemand voor langere tijd. Bij goed functioneren is er dus uitzicht op een vast dienstverband.

Waar bestaan jouw werkzaamheden uit?

Als meewerkend voorman bestaan jouw werkzaamheden voor een groot deel uit het aansturen van het team op locatie. Daarnaast werk jij zelf ook mee en bestaan de werkzaamheden van jou en je team uit:

  • Op- en afbouwen van de producten en andere materialen op evenementen en festivals
  • Veelvuldig contact met klanten en afnemers
  • Zelfstandig en in teamverband projecten uitvoeren
  • Voorbereidende werkzaamheden in het magazijn

Wie ben jij?

Als meewerkend voorman moet je over een aantal eigenschappen beschikken om deze functie op de best mogelijke manier vorm te geven. Ten eerste, een gigantisch verantwoordelijkheidsgevoel. Onze opdrachtgever wil iemand die echt zijn/haar handen uit de mouwen wil steken en het belang van zijn/haar werk begrijpt. Dit doe jij natuurlijk in professionele werkkleding, maar ook zorg je ervoor dat je er altijd representatief uitziet voor de klant. ;)

Flexibiliteit is ook superbelangrijk, want in deze branche weet je nooit wat er op je pad komt. Dus als je een rijbewijs B hebt en klaar bent voor een avontuur, dan zit je gebakken! Omdat de evenementenbranche voornamelijk in het weekend plaatsvindt, is het ook belangrijk dat jij bereid bent om 3 weekenddagen (zaterdag of zondag) per maand beschikbaar te zijn. Ja, dat klopt, het weekend is the place to be in onze business! Dus als je het aankan en wilt shinen, dan zijn we naar jou op zoek.

Ben jij de hardwerkende leidinggevende die wij zoeken, solliciteer dan via onderstaande button. Bij 'what's in it for me?' kun je nog vinden wat jij terugkrijgt van onze opdrachtgever.



Gevraagd

  • Een contract bij onze opdrachtgever voor 40 uur per week.
  • Een salaris gebaseerd op kennis, kunde en ervaring tussen de €2.200 en €2.700 bruto per maand op basis van 40 uur. 
  • En niet te vergeten, gezellige vrijdagmiddagborrels en leuke personeelsuitje!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in