+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veldhoven.
Laad meer vacatures

Specialist monitoring gebouwbeheersystemen ASML Veldhoven

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Heijmans industrieel bouwen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie houd je de productie bij ASML draaiende door de systemen in de gaten te houden en snel te reageren op problemen. Je werkt samen in een nieuw team en ondersteunt technische specialisten. Je zit midden in de hightechwereld en jouw werk is cruciaal. Je krijgt een vast contract, een goed salaris en een warm welkom met een speciaal pakket. Ook zijn er veel kansen om te groeien en te leren. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Jij voorkomt dat een afwijking in bijvoorbeeld luchtdruk of luchtvochtigheid de productie in de cleanrooms van ASML kan verstoren. Als specialist monitor je de complexe netwerken van gebouwbeheersystemen en meet- en regelinstallaties op de locaties in Veldhoven en Eindhoven. En ondersteun je de technisch specialisten van Heijmans die de systemen up and running houden.

Maak het mee

Samen met twee collega-monitoringsspecialisten vorm je een team dat nog in de opstartfase zit. Het doel: problemen in de gevoelige productieomgeving van ASML voorkomen door vooruit te kijken, trends te signaleren en snel te handelen als er een storing is. Regelmatig schakel je met de technisch specialisten die op de vloer de systemen onderhouden en storingen oplossen. Dat maakt je baan een interessant samenspel in een hightechomgeving van wereldklasse.

Dit ga je doen:

  • Vanaf één centrale plek de meet- en regelinstallaties en gekoppelde gebouwbeheersystemen bewaken.
  • Waardeveranderingen analyseren en de bijbehorende acties prioriteren, storingen signaleren en op tijd de technisch specialisten op de vloer inschakelen.
  • Jouw technische collega’s ondersteunen als zij onderhoud uitvoeren of een storing oplossen. Jij overziet de gevolgen van hun handelingen op de processen van ASML en houdt hen daarvan op de hoogte.
  • Alle monitoringswerkzaamheden nauwkeurig en procesmatig vastleggen.
  • Meedenken over de ideale inrichting van monitoring volgens ISO 27001 in een team dat nog in de opstartfase zit.
Samen zijn we één

Je gaat aan de slag in het nog behoorlijk nieuwe team Monitoring dat onderdeel is van Operationeel Beheer en Onderhoud. Met een enthousiaste club van monitorings- en technisch specialisten zijn wij bij ASML verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van elektrotechnische en gebouwgebonden installaties. We dragen eraan bij dat de productie op de campus in Veldhoven en in de gebouwen in onder meer Eindhoven continu doorgaat. Ons werk is afwisselend en uitdagend. En altijd geldt: we werken veilig of we werken niet.

Dit bieden wij jou
  • Een vast contract.
  • Een goed salaris
  • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
  • Een goede balans tussen werk en privé.
  • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
  • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaal & Techniek.
Dit ben jij

Je benut jouw procesmatige aanpak en gevoel voor techniek graag in een hightechomgeving. Ook vind je het leuk om je te verdiepen in nieuwe technieken en systemen die aan het netwerk worden toegevoegd. Dat je met een uitvoeringsteam samenwerkt aan oplossingen maakt voor jou de werkplek extra interessant. Jouw heldere manier van communiceren komt daarbij goed van pas. Net zoals jouw vermogen om de samenhang van data te onderzoeken en te begrijpen. Verder heb je:

  • Minimaal mbo 4-niveau.
  • Minimaal vijf jaar ervaring in een technische functie in de installatietechniek.
  • Kennis van gebouwbeheersystemen, zoals Saia, Priva, Desigo en Signify.
Sollicitatieproces

Je ziet met regelmaat trotse gezichten wanneer we weer een stukje Nederland hebben gebouwd. Die trots noemen we ons gele hart. Zie je nieuwe kansen of mogelijkheden?

Eerst weten hoe jouw sollicitatieproces eruit ziet?

Solliciteer

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in